Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
yanis7373 - специалист
Предстои ми лепене на гранитогрес на пода на стая около 16м2. Та въпроса ми е как е правилото за лепене: от къде се почва и в каква последователносте се лепи. ПРимерно от правия ъгъл и се кара ред по ред или от правия ъгъл към срещуположния последователно. Каква е най-добрата фуга , плочките са от тези на пробоции в Баумакса , по-евтинките, т.е предполага се че ще има отклонение от размера. Моля за бърз съвет ще трябва да почвам ! Благодаря ви предварително.
chapara - майстор
yanis7373 написа:
Предстои ми лепене на гранитогрес на пода на стая около 16м2. Та въпроса ми е как е правилото за лепене: от къде се почва и в каква последователносте се лепи. ПРимерно от правия ъгъл и се кара ред по ред или от правия ъгъл към срещуположния последователно. Каква е най-добрата фуга , плочките са от тези на пробоции в Баумакса , по-евтинките, т.е предполага се че ще има отклонение от размера. Моля за бърз съвет ще трябва да почвам ! Благодаря ви предварително.
Фуга 1,5 мм,от правия,ред по ред,или по два реда и ги равняваш с мастар :roll: :wink:
peter_m - специалист
Пусни един канап първо по стената за да се ориентираш колко е права. Също така е добре ако накрая завършиш пред вратата (за да можеш да излезнеш). Ако имаш на някоя стена гардероб например остави парчетата там, а целите плочки на празната стена.

Тема "Лепене на гранитогрес на под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: