• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
Краката ще се скрият с цокъл и нищо няма да влезне под гардероба. Не виждам какви колела мога да се използвт при подобни мебели, колко здрави, как ще изравняваме (нивелират) шкафовете и какво ще е това колело което ще може да се вдига/сваля с 10-20мм.
valio2007 - специалист
shadowman написа:
Краката ще се скрият с цокъл и нищо няма да влезне под гардероба. Не виждам какви колела мога да се използвт при подобни мебели, колко здрави, как ще изравняваме (нивелират) шкафовете и какво ще е това колело което ще може да се вдига/сваля с 10-20мм.
Не случайно написах метална рамка. Шкафовете се нивелират към рамката, а не колелцата да нивелират.
шоп - майстор
Благодаря, точно кант профили на фирма Роси гледах и единственото което ми хрумна е лепило+ винтове откъм гърба:-)

Още не съм избрал и купил кантовете, но все пак ако са с набивно перо, как да направя разреза е челото на ПДЧ то. Дали ако си купя оберфреза и дисков фрезер ще стане?
kendal - специалист
става с оберфреза само трябва да избереш дебелината на фрезера аз имам 3мм и 4мм дебели фрезери специално за тази цел мисля че бяха на CMT обаче забравих кой точно беше кото че ли 3мм но несъм сигурен.
maroka - специалист
kendal написа:
става с оберфреза само трябва да избереш дебелината на фрезера аз имам 3мм и 4мм дебели фрезери специално за тази цел мисля че бяха на CMT обаче забравих кой точно беше кото че ли 3мм но несъм сигурен.
На 3,2 мм има на СМТ и с тях става нута за набивното перо.
Макар в случая за кант-дръжка за гардеробна врата тази операция няма да се наложи.
DTIvanov - специалист
Аз лично кант дръжките само ги лепя с монтажно и ги набивам. Никога не съм имал проблем.
Шадоумен, псетата си лаят, керванът си върви. Не им обръщай внимание.
shadowman - майстор
Да попитам някой колега да микаже подобна система като тиягардероби, но да не се виждат горната и долната шина, да е пригодена за стъкло, не да го лепя.
шоп - майстор
В Роси гледах такава мостра.Водачите са скрити, но за съжаление бяха за ПДЧ 18 мм. Може би с преправяне би могло да стане, но е пипкава работа.
miliad - майстор
В Пловдив зад автогара Родопи има един склад за плоскости и механизми, не се сещам името в момента нещо с три букви беше/собственост е на тия от "Гема"/.
Там съм виждал такава система: врати от алуминиева рамка с възможност за ПДЧ и стъкло и със скрит механизъм за плъзгане пред корпуса.Обаче не ми хареса цената, ма изобщо.
Да го обясна като местоположение: Ако слизаш от Бетонния мост посока Кючук Париж на сфетофара до Била завиваш в дясно и караш само
направо, улицата е 500м и завършва с портал на едни складове.Влизаш вътре и на около 80 метра от дясно ще ги видишв една от сградите.Има табели има и мостри изнесени отвън не вярвам да ги ппропуснеш.
shadowman - майстор
Знам ги, бившите Гема, после Агем, ся са Есо. Ще им се обадя да ги питам, ама тия малко не ги тача щото съм ги виждал по другите магазини за обков, напазаруват нещо и после го продават по-скъпо. Мерси за информацията.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Гардебоб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: