Здравейте на всички, бих искал вашето мнение за хубави и здрави отверки, тъй като мисля да си обновя малко инструментите и затова опирам до вашето по-квалифицирано мнение.Цената не е от значение, а отверките които търся може и да не са изолирани (такива каквито са на ел. техниците) тъй като аз съм механик по душа и по професия   .А и ако ме насочите и в кой онлайн магазин мога да си ги закупя ще сте златни, тъй като аз обичам да пазарувам онлайн.
 .А и ако ме насочите и в кой онлайн магазин мога да си ги закупя ще сте златни, тъй като аз обичам да пазарувам онлайн.
Благодаря предварително.
edit: като марка съм чувал за Gedore и то като цяло за инструментите им че са доста качествени...
edit2: промених темата на "Избор на качествени ръчни инструменти?" тъй като май ще е най-добре и не само за мен но и за всички останали да отсеем едни от най-добрите фирми които предлагат като цяло ръчни инструменти, било то отверки, клеши , звездогаечни ключове и т.н.

.А и ако ме насочите и в кой онлайн магазин мога да си ги закупя ще сте златни, тъй като аз обичам да пазарувам онлайн.
 .А и ако ме насочите и в кой онлайн магазин мога да си ги закупя ще сте златни, тъй като аз обичам да пазарувам онлайн.Благодаря предварително.

edit: като марка съм чувал за Gedore и то като цяло за инструментите им че са доста качествени...
edit2: промених темата на "Избор на качествени ръчни инструменти?" тъй като май ще е най-добре и не само за мен но и за всички останали да отсеем едни от най-добрите фирми които предлагат като цяло ръчни инструменти, било то отверки, клеши , звездогаечни ключове и т.н.
 Имам една служебна отверка PZ2 за сега се държи добре.
 Имам една служебна отверка PZ2 за сега се държи добре.

АПК Русе, още имам няколко живи от тях, много яки. Дизайна може и да им куца но не са пестили здрав матрал.
 АПК Русе, още имам няколко живи от тях, много яки. Дизайна може и да им куца но не са пестили здрав матрал.