Всички въпроси за вилата.
маречков - специалист
На мен пък ми харесва, добре замислено и оригинално. Единствено може само капака с шинички както каза колега по -горе да се пипне, всичко останало е излишно.
:? Само аз ли виждам, че е хром-никел?
Хицко - специалист
маречков написа:
Не знам дали само ти четеш, но човека е казал, че е неръждавейка. А това предполага поне X18H9T. :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
GEORGI5959, а как се казва растението в баката от масло Приста М3052.
Виждал съм го на много места, но не му знам името
stiv1961 - майстор
Суперско е станало.Ако може обаче колегата да сподели как е изработил клапите-двете долу под скарата и тази на фланеца /бивш/....и още една молба-една снимчица на това,което се намира отляво на барбекюто.Изглежда ми красиво изпълнение.
маречков - специалист
Хицко написа:
маречков написа:
Не знам дали само ти четеш, но човека е казал, че е неръждавейка. А това предполага поне X18H9T. :lol:
:lol: Бе явно съм забравил какво съм прочел :lol:.
По - важното е мръвка да има.
Хицко - специалист
Колеги, ако обичате не се отклонявайте от темата. Ако искате да разберете за растението от кофата, или какво има в лявата страна на снимката, пуснете нова тема с въпросите си.
inspo - майстор
ArturDent написа:
..........
зокум отровен е
GEORGI5959 - специалист
Момчета, радвам се за зададените въпроси и критиките по изпълнението. Може би повечето нямаше да възникнат ако аз бях направил по-подробно описание, тъй като не всичко се вижда в детайли на снимките. При нас вали, т.е. не мога да отида на вилата и ще съм пред компа, така, че с удоволствие ще отговоря на въпросите.
Хицко, благодаря за списъка от 1 до 7. За упл. на капака бях предвидил шини по дъгата и нут отпред, но при пробното запалване от температурата капака си дойде точно на мястото и временно съм се отказал от тази идея. Относно плотове отстрани - изработил съм два от ламарина но не съм ги монтирал. Нали трябва да запазя функцията на пълна разглобяемост и компактност при транспорт. Сега работя по идея за подвижното им закрепване. Краката са от 3/4 дебелостенна тръба с резби в горната част за регулиране според терена и е сравнително стабилно, пък и нали трябва да се демонтират бързо и лесно при нужда. По т.5 - кое според теб е излишно в конструкцията, за да го премахна? По т.6 - топлоизолация- не ми е ясно защо и от какво? Най ми хареса идеята ти за стъклен капак. Нямам идея къде може да се поръча? Ако стане ще го използувам само когато всичко си е на място на вилата/от съображения за сигурност за самия капак/. По т. 7 - отговора ми е - и на мен.
С това отговорих и на Боризанов и Артур Дент. По-късно ще отговоря и на др. въпроси.
boltik - специалист
Да знаеш че е супер и на когото не му харесва няма вкус .И по-вжно е да има какво да се пече.И няколко снимки.Обичате снимките нали?

http://media.snimka.bg/3950/014155734.jpg
http://media.snimka.bg/3950/014155737.jpg
http://media.snimka.bg/3950/014155741.jpg ::
stiv1961 - майстор
Хицко написа:
какво има в лявата страна на снимката, пуснете нова тема с въпросите си.
Мога ли да пусна нова тема след като ме интересуват две неща-направата на клапите и това,което е от лявата страна на барбекюто

Тема "БАРБЕКЮ ОТ БОЙЛЕР" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: