• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко за дърводелството
solo5 - майстор
root666 написа:
Браво, много добре се справяте. Ползвате ли дибли при сглобката? Снимай по детайлно сглобяването. Странни цветове и съчетанието им, важното е на вас да ви харесва... :-D
Не ползваме дибли. Сглобяваме с види 4х60 директно дъната и страниците, а гръбчето го хванахме с ъглови планки.
Всяко шкафче го хванахме към съседното му с види 4х3,5 от двете страни. Взех и свързващи болтове, но ще ги сложа по-късно
По-детайлно не съм снимал, защото не мога да съм само фотограф, трябва и да се бачка :-D
Колкото до цветовете, те са пастелно жълто за корпуса и вратичките и бордо за гръб и плот, както и за една вратичка, която ще е на гръбчето
shadowman - майстор
4х60 са малко дебели, има голяма вероятноста да раздуят и цепнат ПДЧ-то, аз работя с 3,5х50.
Хицко - специалист
Колега solo5,
Похвално за труда ти. Но можеше да сложиш снимките на друго място, и да се отварят с линк. При интерес, разбира се. Така е малко тягостно да се пълни форума.
dundurma - специалист
АБЕ ХИЦКО.................ТИ СИ ГОЛЯМ МУШМОРОК БРЕ.САМО КРИТИКУВАШ.ПОКАЖИ НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ ТЕБ :x :x :x :x дидо една критика към теб..........МАЙСТОР БЕЗ БИРА,Е КАТ МАНДОЛИНА БЕЗ ЧУРАЙБЕ.......МАНДОЛИНА-детероден орган по културномо :-D :-D :-D
Хицко - специалист
Извинявам се. И не ми крещи, моля те. Вулгарно е.
dundurma - специалист
Хицко написа:
Извинявам се. И не ми крещи, моля те. Вулгарно е.
:partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:
Хицко - специалист
Така е по-добре, ама не съвсем.
dundurma - специалист
Хицко написа:
Така е по-добре, ама не съвсем.
не ми се връзвай.аз съм лаик и пич,но опознай първо МИХЛЮЗИТЕ във форума и ще видиш че са ПИЧОЛАРИ
Хицко - специалист
Трябва ми малко време. Ама май сте повечето от Бургас, активните. Да не би центъра на земята да се е преместил от Сф в Бургас?
sasooooooooo - "специалист"
Що да се е местил? :? :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Направа на кухненско и няколко гардеробчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: