housedoktor написа:И от колко дена De Walt са немски?От Зафчура!!!Виж снимката и пак си помисли,доколкото знам са Хмерикански,несъм много сигурен но казвам това което виждам на етикета на моя и там както виждаш пише DeWalt Indstein Germany

housedoktor написа:И от колко дена De Walt са немски?От Зафчура!!!Виж снимката и пак си помисли,доколкото знам са Хмерикански,несъм много сигурен но казвам това което виждам на етикета на моя и там както виждаш пише DeWalt Indstein Germany
marian1 написа:аз си купих TE1 и съм много доволен, дадох 360 лв за машината с 3 свредла и куфър и имам доживотна гаранция!kireto1 написа:Колеги дайте една консултация за професионален инструмент.Кой от двата бихте предпочели?хм колега не може да се сравняват Хилти и Бош-според мен са различна класа.
Хилтито е 260 лв. а боша е 309 лв.Като се има предвид че ще ни се налага доста често да го ползваме на високо,заради което трябва и да е по леко
HILTI
BOSCH
Ако имам възможност-всички машини биха ми били Хилти.От така споменаваните тук машини за мен класацията е Хилти макита и диВолт а другите в б група.На различни етапи в живота ми съм работил с няколко машини Т12,35 72 диволт 25 нещо си с долен м отор и там разни 2-3 бош-а даже и не запомних -безлични.... Когато се наложи да си купувам 3 кг перфоратор исках Хилти-цената беше 804,в магазина на диВолт продавача ми смъкна на 480 диволта и аз лапнах.Като тт данните бяха в полза на диволта-да много добре работи,но когато си работил с Хилти после сравняваш винаги..някък си като че ли Хилти върти по бавно а в същото време бие по силно а скороста на пробиване по бърза и вибрацията е по малка....Няма да споря с никой,давам моето лично впечетление.Преди много ме беше яд на хилти-държаха само 5 години резервни части,сега доживотен сервиз,да малко са надути в сервиза,но има начин и там да се пробие
П.С. забелязах малка неточност в страницата на бош-а на едно място е 1.9 кг,на друго пише 2.0 без кабел-е това е фарс!
shefasumaz написа:аз си купих TE1 и съм много доволен, дадох 360 лв за машината с 3 свредла и куфър и имам доживотна гаранция!Ми да ти кажа не си си купил нещо повече от китайски перфоратор за 100 кинта, само че с надпис ХИЛТИ.
пробива бързо и се кефя чаксъседите се насират като почна да пробивам, но се отсират бързо, защото и БЪРЗО свършвам ! - пробива като в масло!!
боша не ми вдъхват доверие, нищо че има и по евтини модели, дори и китайските за по 50-100лв не гледам
за мен 400 лв не са проблем да ги дам, HILTI-то си е HILTI!
shefasumaz написа:...като ходя из града и хората се обръщат да гледатМай прекалено много пъти си гледал клипчето за 40-годишнината на Хилти ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: