• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pavkatay - майстор
Честно казано паркетаджията си е свършил работата (с перваза -не гледам фугите на паркетините) перфектно :-D
Калпазанин е бил мазача.
А може да са един и същи човек :?
peter_m - специалист
Аз си мисля, че мазилката (шпакловката) е можело да се подведе и да стане добре. Обаче проблема май тръгва от подпрозоречния перваз, който е правоъгълник и от там вече като се подведе стената ... Ако перваза не беше с правилна форма, а едната страна скосена тогава щеше да стане добре (за сметка на перваза разбира се)

От друга страна защо не се тръкна малко този ръб да се заглади и да стане по-човешки, 10 см е все пак , нямаше да си личи толкова ... или е с картон и не може.
jekasus - майстор
pavkatay написа:
Честно казано паркетаджията си е свършил работата (с перваза -не гледам фугите на паркетините) перфектно :-D
Калпазанин е бил мазача.
А може да са един и същи човек :?
Паркета е с такива фуги, Chefo77 ще каже по-точно ,той го е слагал.
За този апартамент ще кажа ,че е с 80% преправен гипскартон и това е от малкото оригинални стени. Моя версия за тези "вълни"- картонаджия не рендосал обръщане на вратата и мазача (не казвам цвета на кожата му) шпакловал по терен :lol: По време на ремонта се занимавах със всичко ,но не и с картона ,иначе щях да го оправя.
Chefo77 - майстор
ААА!
Тези "фуги" не са "фуги", а са фаски :) Заводски са си там, моля моля :) :)
pavkatay - майстор
Chefo77 написа:
ААА!
Тези "фуги" не са "фуги", а са фаски :) Заводски са си там, моля моля :) :)
:prost:
housedoktor - майстор
Много отдавна се бях наканил да снимам тази перфектна изолация.Струвами се ,че първите 4 реда някой се е учил.После или се е понаучил ,или просто са го изгонили

Прикачен файл

S6302036-1.JPG
S6302036-1.JPG (70.14 KиБ) Видяна 4641 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Или някой му е казал как става :-D
LZ - специалист
7-ми и 8-ми ред също са интересни
pavelari - майстор
sasooooooooo написа:
Или някой му е казал как става :-D
питал е във форума :)
sepultura - специалист
housedoktor написа:
Много отдавна се бях наканил да снимам тази перфектна изолация.Струвами се ,че първите 4 реда някой се е учил.После или се е понаучил ,или просто са го изгонили
Това е класика в жанра-изпревариме housedoctor, iи аз се каних да снимам това произведение. Това е блока на мястото на битака в Търново :shock: Докторе, обаче не можеш да познаеш къде в Търново напаравиха супер модерна сграда, с тераси на които няма врати :lol: :? :lol:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: