Добре де -изгледах сите филми , друг е въпроса дали разбрах всичко. 
 Сега 1 търговска банка внася депозит в централната банка 1000 лв и може да даде кредит 9000 лв .Ако същата банка получи депозит от клиент на стойност 10 000 лв -банката на базата на депозита може да даде кредит от 9000 лв. Та ето и въпросите-откъде се дянаха тези 9000 лв които търговската банка ще даде като кредит.Втори въпрос -търговската банка като вземе депозит 10 000лв от клиент , и даде кредит 9000 на друг клиент -разликата 1000 лв къде отива.Имам и още -щом парите за лихвата по погасяне на кредита не съществува -ами ти трябва да направиш невъзможното да я събереш от други длъжници -въпрос -откъде тогава идва лихвата или надбавката която получаваш от банката когато си депозирал при тях пари.Не се смейте не съм банкер -но едва ли всеки знае.Ако някой обясни -благодаря.Ей тъй да знам за обща култура.

Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.

filmatoplo 

- майстор			

23 мнения в "Нека поразсъждаваме за ....!"

filmatoplo 

- майстор			

bulhomes2 

- майстор			

Обещавам че ще дочета темата, но съм на 10-11 минути от първия клип.. Сигурно съм песимист или не знам как се казва на такъв, дето е все на обратно, НО ДОСЕГА:
1. В обработваната земя и реколта съответно имало само 3-4 добавки (от торовете - азот, фосфор и калий май). В необработваната от къде ще дойдат? ..., а останалите 50 няма кой а ги слага. Е добре де. Някога имам смътни спомени от биологията за нещо като фази (ли беше) в развитието на 1 растение. 1 фаза супер добив - получава се при отсъствие на плевели, супер почва и пр. и растението върви на макс. 3 или 4 фаза беше си природата - трева, бубулечки, въшки и пр. Това съм запомнил тогава - човека се стреми растенията му да са в първа фаза и си е така. Едно лозе като не гледаш си в 3-4 фаза и едва ли изобщо ще набереш нещо от него. Ако се грижиш за него си в първа фаза и ще изкараш примерно тон от декар (абсолютно никаква идея нямам за точните еденици).
Добре. Приемаме че човека се меси в работите на господ и неговото грозде не е с необходимите минерали, в сравнение с дивото, което се е преборило само да оцелее някъде. Е що пък трябва да си мислим, че всичко произведено от природата е направено баш и точно за здравето и благоденствието на човека? Та питам - какъв е процента на ядливите и полезни за човека растения в природата и опасните?
2. Забравих какво беше - след малко се връщам да го допиша

1. В обработваната земя и реколта съответно имало само 3-4 добавки (от торовете - азот, фосфор и калий май). В необработваната от къде ще дойдат? ..., а останалите 50 няма кой а ги слага. Е добре де. Някога имам смътни спомени от биологията за нещо като фази (ли беше) в развитието на 1 растение. 1 фаза супер добив - получава се при отсъствие на плевели, супер почва и пр. и растението върви на макс. 3 или 4 фаза беше си природата - трева, бубулечки, въшки и пр. Това съм запомнил тогава - човека се стреми растенията му да са в първа фаза и си е така. Едно лозе като не гледаш си в 3-4 фаза и едва ли изобщо ще набереш нещо от него. Ако се грижиш за него си в първа фаза и ще изкараш примерно тон от декар (абсолютно никаква идея нямам за точните еденици).
Добре. Приемаме че човека се меси в работите на господ и неговото грозде не е с необходимите минерали, в сравнение с дивото, което се е преборило само да оцелее някъде. Е що пък трябва да си мислим, че всичко произведено от природата е направено баш и точно за здравето и благоденствието на човека? Та питам - какъв е процента на ядливите и полезни за човека растения в природата и опасните?
2. Забравих какво беше - след малко се връщам да го допиша
Тема "Нека поразсъждаваме за ....!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
 - ↳ Вашите ремонти
 - ↳ Кухня
 - ↳ Баня
 - ↳ Дневна
 - ↳ Спалня
 - ↳ Детска
 - ↳ Градина
 - ↳ Коридор
 - ↳ Тераса и балкон
 - Направи сам
 - ↳ Направи сам
 - ↳ Ремонтирай сам
 - ↳ Къде е по-евтино?
 - ↳ Дърводелство
 - ↳ Ел. инструменти
 - ↳ Металообработване
 - ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
 - Строителство
 - ↳ Всичко за вилата
 - ↳ Къщи
 - ↳ Саниране
 - ↳ Хидроизолация
 - ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
 - Сухо строителство
 - ↳ Окачени тавани
 - ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
 - ↳ Сухи и повдигнати подове
 - ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
 - ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
 - Въпроси и Отговори
 - ↳ Полезни съвети
 - ↳ Автомобили
 - ↳ Партньори
 - ↳ Боядисване и Декориране
 - ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
 - ↳ Водоснабдяване и канализация.
 - ↳ Всичко за ремонта
 - ↳ Електротехника
 - ↳ Отопление
 - ↳ Газификация
 - ↳ Електроника и Схеми
 - ↳ Газобетон
 - ↳ От всичко по малко
 - ↳ Компютри и периферия
 - ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
 - ↳ Мобилни устройства, GSM-и
 - ↳ Нека се запознаем
 - ↳ Recycle Bin
 - Статии
 - ↳ Практични решения
 - ↳ Качване на снимки
 - ↳ Какви статии искате?
 - ↳ Готварство, туршии и зимнина
 - ↳ Отмора и шеги
 - ↳ От нищо нещо
 - ↳ Не е за вярване
 - ↳ Литература