• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Найс, а!

Прикачен файл

masa.jpg
masa.jpg (66.24 KиБ) Видяна 10474 пъти
Dansaver - специалист
Добре дошъл във форума lecotup!
То, че не е ново не е, но аз лично не харесвам разходоемките неща - тия осем цилиндъра кой ще ги храни :-D моята кола с четири не мога я изхрани, че това ли

А за п.писа - и изсушената подковата има два края :-D :lol: :-D, не само кренвиша
ArturDent - Почти Безобиден
Искам да видя жената, в чиито хол ще сложиш тази маса.
И искам да и видя физиономията когато вземе да чисти праха от тия всички фугички и чупки.
Dansaver - специалист
С чистенето няма никви проблеми - веднъж месечно пали двигателя и готово! :-D
Това "Добре дошъл" малко ме изненада и чак сега се усетих, че това е пърият ми пост тук :? . Следя форума много отдавна, но не съм се намесвал просто защото е много богат и не ми се е налагало да питам. С информацията от тук си направих вътрешната изолация с предстенна обшивка, гипсокартоните, шпакловки, ламинат...... Скоро почвам втората тоалетна и там ще правя първи стъпки в лепенето на плочки. Ама се отплеснах - просто исках да БЛАГОДАРЯ! Много сте ми ценни :respekt:
Та въпроса беше за масата - ако можех да намеря блок от V8, аз лично бих си я направил /жената я харесва :supz: /. А почистването става с обезмаслител и пароструйка :-D.
Dansaver, разхода не си го усетил правилно - това чудо не работи с петролни, а с гроздови продукти. Струва ми се, че при тях литъра не е 2-3лв. /като изключим "Цар Кирова" - специална селекция с черен етикет/. Друг недостатък е, че няма как да паднеш под масата, а може и да не е недостатък :? ...
ArturDent - Почти Безобиден
В сервизите на Monroe столовете (тип Щъркел) за клиентите са от амортисьори.
Dansaver - специалист
Въх - не споменавай грозде, че вчера от бързане счупих три гроздови 0.7 и още ми се свива сърцето :x да ти ги бях дал за бъдещата масичка поне....

А за добре дошъл - го казвам на всеки с първи пост независимо, че си по отрано от мене регистриран / то за се рових повече от две години в сайта без даже да се регистрирам/ със сигурност има стотици хора който са си направили ремонти благодарение на сайта и поне едно благодаря не са написали. Това тука http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 5%EE%E4%E8 съм го направил изцяло благодарение на форума, а е само малка част от ремонтите ми

Относно масичката - не ме кефи особенно, много задължаваща е спрямо останалия интериор, за кафе във някой сервиз е супер, но в къщи ....
crez - майстор
Dansaver написа:
Въх - не споменавай грозде, че вчера от бързане счупих три гроздови 0.7 и още ми се свива сърцето :x
Запомни мястото и изчакай зимата да замръзне и си ги прибери :lol:
Dansaver - специалист
мястото е в буса ми :-D , ама докато се прибера се изпариха
викаме си сега ако ме спрей някай полисмен как да му обясня, че не съм пил като в целия бус се разснасяше аромат на ферментирало грозде /то каквото успях да поема през носа успях ама не стигна да ми опраи настроението/
  • 1
  • 2

Тема "Пак маса, но..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: