• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 41
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Здравейте пак.Още малко зор и после ,,релякс".Надявам се докато дойде ,,инвеститора" да съм готов.Останаха ми капаците/или както там се казва/,фугиране и осветлението.
filmatoplo - майстор
Гледам и контакти си оставил в басейна :) -майтап ,това са дюзи или за осветление. :wink:Искрено ти завиждам , но се успокоявам с морето. :lol:
stiv1961 - майстор
Хихи,има и вентилационни отвори-майтап.Това са стъклата за осветлението,а решетките са за филтъра.
filmatoplo - майстор
Тез двете тръби -за столчета пред бара ли са. :? :)
stiv1961 - майстор
Да,но ми обещаха две мраморни плочки и си останах с обещанието.Сега се чудя от какво да си ги направя.
filmatoplo - майстор
Освен две кръгчета или сърца от бетон облякани пак с копчета.Докъто е мек бетона -седнете отгоре за отбелязване на задните части да копира терена . :wink: Как е в Холивут на алея на славата .
tuninghuman - специалист
Яко e - плочките са хубави и си се постарал!
Почвай да търсиш рецепти за коктейли с чадърчета :)
Аз имам планове за нещо за мокрене на крачетата ама няма да е много скоро. ще следя темата с интерес.
filmatoplo - майстор
4 дена до пълнене с вода :partyman:
filmatoplo - майстор
Напълни ли го вече -днес като се къпех в морето ми дойде идея и аз да си направя в двора :? с размери поне 3 на 5 и дълбок най много 1,50.Колко ли ще струва ако сам си го правя :? Бетон залагам към 7-8 кубика , желязо 500 кила ,лепила и пластификатори ,плочки на копчета -40 квадрата ,и за ископа малко.Забравих -тръби помпи и филтър :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 41

Тема "Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: