• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
masteradmin - майстор
Няма мито и бюрокрация - просто отиваш пощата и си получаваш колетчето. Аз получавам всеки месец.
Незнам за дистанционното защото не съм си купувал такава крушка. А това с накрайника него разбрах. Тези са си със стандартен найкрайник.
Galy - специалист
Срещал ли си някъде из тези сайтове добра цена за диодна лента, master? Събира ми се да купувам около 20м. Не че е толкова голямо количество, но пак защо не? Започнах да търся от 17лв...намерих 12, сега сме вече на 10. Още надолу можем ли да слезем? :) Става въпрос за лента с 60 диода в метър.
genata6 - специалист
Всичко е супер нямаш забележка !
А програмата за проетирането 3Д макс ли е ако не е тайна или !
При мене се получава нещо от осорта като си играя но !
Може да е нещо друго програмно творение!
Galy - специалист
3D Max e да. Аз не разбирам нищо от дизайн, но знам, че проекта се правеше на нея
Fortune - специалист
rockwall написа:
сега погледнах линка към проекта

това с телевизора и кръглата лампа на пода, го получих като проект на клиент от София, който взе облицовка и даже променях проекта със снимки на няколко различни модела, така че го запомних добре

сега гледам че е и за Варна ??? !!!

интересно съвпадение :?
Ако това е продажба на един и същ проект на различни клиенти...
Но напълно е възможно просто някой да си харесал снимката от списанието...
Ще е жалко ако е първия вариант.
Fortune - специалист
Ох чакам снимки, дай я тази баня вече и стената с камъка :)
Galy - специалист
Завърших стената с камъка. Получи се. Остава ми още малко да фугирам. Голяма игра е, става мн бавно. След това мисля да лакираме. Взел съм два лака, правя проби. Искам да избера лак, който минимално да промени истинския цвят на камъка

Прикачен файл

IMG_0827.JPG
Стена с камък
IMG_0827.JPG (148.84 KиБ) Видяна 5889 пъти
Galy - специалист
Ще загатна леко и за банята...утре ще направя качествени снимки и ще пусна по-подробно ;) Ще ви разкажа и за пълните аматьори, изпълнили опънатия таван. Добре че не ви ги препоръчах. Всички, които ми писаха на лични за информация за фирмата за опънати тавани...все едно не сме гоорили, забравете ги!!!

Прикачен файл

IMG_0824.JPG
Опънат таван
IMG_0824.JPG (96.93 KиБ) Видяна 5886 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Galy написа:
Ще загатна леко и за банята...утре ще направя качествени снимки и ще пусна по-подробно ;) Ще ви разкажа и за пълните аматьори, изпълнили опънатия таван. Добре че не ви ги препоръчах. Всички, които ми писаха на лични за информация за фирмата за опънати тавани...все едно не сме гоорили, забравете ги!!!
Да ги беше опънал ..., от фирмата де.:-D
dito - специалист
sasooooooooo написа:
Да ги беше опънал ..., от фирмата де.:-D
Ако са повече на брой, може и да му се опънат. :lol:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 31