Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
iavord - специалист
Здравейте,
Предстои ми ремонт на баня и тоалетна и докато се ровех из нета попаднах на една фирма - Джия 2001. Та, те предлагат лепила, хидроизолации и т.н. на тая фирма - Технокола, май са италияно...

Някой има ли впечатления като цена, качество?
Иначе засега съм се спрял на Ceresit...

А, и още нещо... то не е много за тука ама да питам: ППР тръбите и фитингите Вавин във Варна кой ги продава и наистина ли са толкова хубави колкото ми казват?
ozimen - специалист
Аз,съм ползвал техните лепила, по точно едно бяло флексово.Използвах го за лепене на оникс в бутиков апартамент на лъскав хотел на златните.Добре се държи не избиват петна и соли по камъка но струваше около 45лв торбата.ЗА фаянс и терикот сигурно имат и по евтини лепила.Церезита е също много добро решение.
Chefo77 - майстор
Аз не съм специалист в никакъв случай, но за Technokolla и Ardex съм чувал само хубави неща ...
Spokoiniq - майстор
Chefo77 написа:
Аз не съм специалист в никакъв случай, но за Technokolla и Ardex съм чувал само хубави неща ...
Ардекса си е мерцедеса, 40-50кинта/торба обаче...
Nikolow - напреднал
Техниколата е супер лепило на супер цени.
От българските има също доста добри лепила на сносни цени.
Скъпи и качественни лепила се ползват когато това което лепиш е подложено на дъжд , пек и студ.Зимата става -20С, лятото по тъмните материали могат да се напекат и до 80С.
За твоята баня техниколата е излишно скъпа,и недей вярва ,че само 2 или 3 торби ще идат.
Във Варна фитинги и всичко за ВиК се купува или от Филбо(крайезерния преди отбивката за терснаб) или от Орекс(пътя за Каменар от вятърната мелница нагоре).

Тема "Дайте мнение за Technokolla" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: