• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ArturDent - Почти Безобиден
На мен ми излезе към 90 лв./кв.м. Нов покрив. От нула + 1 комин. (2.5м). С улуците и транспорта, абе с всичко.
И го прави .... той си знае.
boianivanov - напреднал
stenmark написа:
Добре за цената на труда разбрахме ,а материалите на кв.колко ти излезе.Ако не си водил сметки някой нека кажи честно.
за материали отидоха около 2000 лв., защото имахме част от тях, а транспорта си е от мен защото се занимавам с това
radkooman - напреднал
На мен ми излезе втори етаж / без вертикали / и покрив 6000 лв.
Етаж 160 м2 със зидария, покрив 200 м2 = 16,66 лв на м2, в края на миналата година .

От мен съвет, пускаш обява в позвънете, че търсиш бригада за покрив, и получаваш страшно много обаждания.
Казваш им по телефона колко м2 е покрива и казваш бюджета.
Който иска да идва на място и там преценяваш хората !
Не се литкай над 18 лв на м2 - криза е възползвай се.
Който не му се работи нека гледа тв вкъщи.
И не давай пари НИКОГА напред.
Разбира се нека някой хора тук да не се чустват засегнати от цените, нека не забравяме, че качеството си има цена.
Затова стой там и контролирай всичко САМ.

Поздрави !
tetomaster - специалист
radkooman написа:
Етаж 160 м2 със зидария, покрив 200 м2 = 16,66 лв на м2, в края на миналата година .

От мен съвет, пускаш обява в позвънете, че търсиш бригада за покрив, и получаваш страшно много обаждания.
Разбира се нека някой хора тук да не се чустват засегнати от цените, нека не забравяме, че качеството си има цена.

Поздрави !
Егати съвета!
Като си купуваш кола така ли правиш? За 18 лв./кв.м няма кой да ти направи покрива. Стига откачайте. Тази жега ви попържи мозъците. Като става дума за жегата, ти качвал ли се на покрива през последната седмица? Качи се утре или вдругиден та да видиш как се работи на това слънце.Ако искаш покрив ще платиш за покрив. От друга страна тези които си вършат работата качествено винаги ще имат работа заради такива като теб. През последните 2 седмици ние само това вършим. Сменяме олуци и покриви на по 2,3,5 години.
boianivanov - напреднал
tetomaster написа:
radkooman написа:

Поздрави !
Егати съвета!
Като си купуваш кола така ли правиш? За 18 лв./кв.м няма кой да ти направи покрива. Стига откачайте. Тази жега ви попържи мозъците. Като става дума за жегата, ти качвал ли се на покрива през последната седмица? Качи се утре или вдругиден та да видиш как се работи на това слънце.Ако искаш покрив ще платиш за покрив. От друга страна тези които си вършат работата качествено винаги ще имат работа заради такива като теб. През последните 2 седмици ние само това вършим. Сменяме олуци и покриви на по 2,3,5 години.
=D>
Dansaver - специалист
цени и качество всякъкви, виждал съм добре направени покриви за смешни пари и скъпи покриви с лошо изпълнение така, че ....

В момента "претръскахме" един покрив на приятел и от лична гледна точка бих оценил труда на 16-18лв, а за покрив от плоча на горе - 30-35лв смятам, че е нормална цена за качествена работа в момента, но не осъждам и тези който работят на 45лв. Работата на покрив си е екстремно изживяване.

Все пак това не ни е основна дейност, просто Август съм го отделил за работа на приятели и незнам защо ми се отвориха три покрива за работа:-D :-D :-D сигурно защото е 35град.

Тия дни ще сметна колко са му излезли материалите за да бъда полезен с точна информация колко излиза едно претръскване с подмяна на циглите, засега ето малко снимки от ремонта.

Прикачен файл

PICT7141.JPG
PICT7141.JPG (178.38 KиБ) Видяна 5025 пъти

Прикачен файл

PICT7139.JPG
друго си е качествената керемида, в случая Тондах
PICT7139.JPG (181.38 KиБ) Видяна 5025 пъти

Прикачен файл

PICT7133.JPG
както повечето стари покриви скарата беше на един ред
PICT7133.JPG (178.78 KиБ) Видяна 5025 пъти

Прикачен файл

PICT7068.JPG
половината цигли бяха подменяни преди 10-15год. но изхвърлихме всичко
PICT7068.JPG (178 KиБ) Видяна 5025 пъти
stenmark - специалист
Все пак това не ни е основна дейност, просто Август съм го отделил за работа на приятели и незнам защо ми се отвориха три покрива за работа:-D сигурно защото е 35град. Твойте приятели са късметлий!
radkooman - напреднал
Пичове стига сте си правили реклама.
Щом има кой да ви плаща, си бачкайте ама не плюйте по другите.
Защото както казах вече:
Оставете човека да види обективно нещата и не му натяквайте вашето мнение !!!!
А пък моят покрив си е със супер качество въпреки цената която съм постигнал !! :partyman:
Здравейте :)
Подновявам темата с едно въпросче, за което ще дам малко "женско" обяснениe :)
На вилата имаме ламаринен покрив - заварено положение. Въпроса е какво да го правим, възможно най-малкия вариант за ремонт. Имам в предвид ако може някакси тази конструкция да се използва, да се покрие с нещо (съответния вид изолация и покривно покритие). Първо не изглежда никак добре, второ при дъжд е като при война. Тази ламарина отдолу се държи просто на някаква метална конструкция. Сигурно ви звучи като бърза работа, но тя така си е оцеляла 20 години, не е мръднала. Там не се живее, така че нямам идея - от някъде тече ли. Моя поглед (пак подчертавам - на жена :) ) вижда как просто се слага изолация и отгоре някакви керемидки за красота и хоп готово :)
Моля да съвети и ако може и ориентировъчни цени. Двускатен покрив е, около 100кв.м.
mury - напреднал
Аз се интересувам,как вървят в момента цените за труд и материали за покрив.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19

Тема "Цена на труд за изграждане на покрив?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: