Всичко за дърводелството
jacko - специалист
ми на него май му трябва да вижда каде реже, а ако разчертае масата, няма да вижда линийте :?:

Прикачен файл

lasersow.jpg
Power Glide Circular Saw with Laser - $36.99 www.acehardware.com
lasersow.jpg (27.09 KиБ) Видяна 13205 пъти
Последна промяна от jacko на вт апр 25, 2006 10:04 pm, променено общо 1 път.
jacko - специалист
а и междо другото такъв подобен лазер е много полезен при работа с гипсокартон, за взимане на ниво /у нас май все още се ползват маркучи с вода/. виждал съм такъв които има хоризонтален и отвесен лазер, сам се нивелира, има само едно малко неудобство - цената /в англия е около 900 лири=2500 лева марков/:(
но пък ако ще правиш окачен таван, спестяваш много време - просто пускаш лазера, тои се варти и получаваш постоянна ярка червена линия която има перфектно ниво :roll:
velsi - Почетен майстор
jacko написа:
ами няма причина нещо да не може да се направи. аз съм виждал такова нещо в оригинал на DEWALT май беше..... трябва да си намериш някой евтин китайски лазер и след това с малко проби да го напаснеш.
или пък ако имаш някой познат в USA можеш да си го поръчаш от нета
http://www.dewalt.com/us/products/attac ... ctID=13681

Имам повече от познат даже в щатите, но засега ще пробвам китайския вариант. Някакси няма да ми отива това на самоделния циркуляр... :D
Osiris - специалист
velsi

Пробвай с лазерна показалка от илиянци :oops: :lol:
velsi - Почетен майстор
Osiris написа:
velsi

Пробвай с лазерна показалка от илиянци :oops: :lol:
Е точно с такова мисля да пробвам, но ме притеснява факта, че прави много дебел лъч. Нищо не ми пречи да пробвам де. Но още е твърде рано.
jacko - специалист
пробвай да стесниш лъча с някакъв накрайник и по-тесен процеп, или нещо подобно???
Osiris - специалист
velsi

Прикачен файл

demo_laser.gif
demo_laser.gif (10.26 KиБ) Видяна 10922 пъти
Osiris - специалист
velsi Преди време си купих такава щтуротиика на скил тя дава перфектен прав лъч и има магнит за закрепване лъча се мести по вертикал и хоризонтал има и нивелир да се настройва когато е на стойката може да пробваш и с него
velsi - Почетен майстор
Osiris написа:
velsi Преди време си купих такава щтуротиика на скил тя дава перфектен прав лъч и има магнит за закрепване лъча се мести по вертикал и хоризонтал има и нивелир да се настройва когато е на стойката може да пробваш и с него
Колко струва дивотията? :)
Osiris - специалист
абе не е ефтина ще те излъжа сигурно по мои спомени беше над 100 кинта но за всеки случай ще питам като ходя за материали и ще кажа с точност :wink: ако си от София мое да минеш на женски пазар да я разгледаш подробно

Тема "Дърводелска маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: