• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
тото - специалист
Ако направиш точен мащабен чертеж ще ти е много по-лесно да прецениш дали този вариант е удачен. И дали стая 2 няма да се осакати и едно легло да не може да се сложи вътре. Защото ще се наложи около метър да вземеш от нея.
Аз бих направил новата стена от итонг, но предполагам, че ще има поддръжници на вариант гипсокартон на конструкция. Ако пресметнеш кое колко ще ти струва, кое можеш сам да направиш и за кое ще се наложи да викаш майстор, ще се ориентираш.

Обаче не схващам защо темата ти е тук, в "Банята" ? :?
diduli - специалист
Аз искам стая 2 и 3 да са всекидневната с кухнята.Така че на тази стена ще се държат кухненски шкафове.Варианта остава с итонг.Въпроса е дали ВИкато ще може да отиде там имайки предвид наклона на мръсната вода и това че на пътя му ще има врати.Но това предполагам че ще ми кажат момчетата стръбите като дойдат.
тото - специалист
Огледай в килера да няма някой вертикален щранг за обратни води. Теб те устройва и малък диаметър, ако ще е само за кухненската мивка + пералня и/или съдомиялна.
diduli - специалист
Така . В килера няма тръби . Водопроводчика каза че няма нищо невъзможно , но понеже ми е приятел не ми препоръчва стая 2 да стане кухня заради мръсната вода.Сега другата седмица чакам архитекта да каже стената между стая 1 и стая 2 дали е носеща.Ако нее те двете стават на всекидневна с кухня.Кухнята и стая 3 стават 2 спални.Килера си остава гардероб и банята и бокса стават баня с тоалетна .
  • 1
  • 2

Тема "Разположение на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: