• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kam34 - специалист
Здравейте, някой има ли наблюдение върху ДТЗ и АП на GE, по специално тези за 4.5кА
http://eltech3.com/products_list.php?ma ... t=21&id=21
http://eltech3.com/products_list.php?ma ... t=20&id=18

Надеждни ли са, гледам че са на добри цени, сравними с Chint и Елмарк само да не са със същотото качество, нищо че са марка, може да са правени за третия свят :lol:
moimoimoi - майстор
ползвам GE и мога да кажа че по хубава апаратура има само SIEMENS
kam34 - специалист
Това че GE е добра марка е повече от ясно, просто се зачудих защо са толкова евтини :? на същите цени по магазините на дребно вървят Елмарк и Чинт. Може би това се дължи, че са с по ниска изключвателна възможност 4.5кА , което за битови инсталации не е проблем или на това, че ги продава вносител/дистрибутор предполагам.

Значи спокойно мога да си ги сложа в новото табло в къщи :cool:
MamaMy - майстор
Ако някой е виждал нещо истинско от тази фирма GE, нека се похвали тук. Май само името и хвалбите по сайтовете са истински. Аз каквото съм видял до сега, все е от нивото на Нео или Елит. Долнопробен китайски боклук. Не, че съм разглобявал много, но 5-6 неща.
moimoimoi - майстор
MamaMy написа:
Ако някой е виждал нещо истинско от тази фирма GE, нека се похвали тук. Май само името и хвалбите по сайтовете са истински. Аз каквото съм видял до сега, все е от нивото на Нео или Елит. Долнопробен китайски боклук. Не, че съм разглобявал много, но 5-6 неща.
въпроса беше за автоматичните предпазители и дтз-тата
както казах от тях съм предоволен,може би от 10000 бройки си спомням само за една единствена с дефект- нямаше го болтчето на едната клема
имам и домашен телефон и климатик,произведени в китай, телефона 8 година работи,климатика 5 година без проблеми
MamaMy - майстор
Номера е, че в едно изречение нямат място Сименс и GE освен със знак за противоположност между тях. Вярно, че и Сименс не са това което бяха, но все пак става като лафа за лошия Мерцедес и хубавия Трабант. Китайците ги уважавам много. Не съм върл противник на китайските стоки или поне не на всички. Аз също съм доволен от някои такива. Нямам мнение за ДТЗ с марка GE, но останалото :? :evil: :kotz:
engineer - специалист
Не бери грижи за GE. апаратурата им е желязна. От всичко което съм ползвал до момента GE само не е давало дефект. Особено продуктите, произведени в завода им в Испания (за ЕС).
  • 1
  • 2

Тема "Електроапаратура General Electric ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: