Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Osiris - специалист
boteo написа:
mikeangel пита за хидроизолацията на гипсокартон, а не за това кои мйстори колко са велики!Тъй като и аз се интересувам от темата я изчетах и се отказах да чета каквито и да е форуми - защото не срещнах никаква конкретна и полезна информация.А и мисля, че не майсторите са тези, които могат да дадат отговор, тъй като те само резлизират идеите на някой друг - проектанти и клиенти. За mikeangel ето къде намерих някакво смислено ( и не рекламно ) обяснение за хидроизолацията: http://www.stroiteli.elmedia.net/story. ... d=11.Успех!
какво по точно от хидроизолацията не разбра по дефолт или подразбиране е че зеления гипс картон е импрегниран срещу вода като му сложиш и един пласт теракол или лепило за плочки си става много добра хидроизолация нито фаянса нито теракола пропускат вода а дори и да пропуснат гипскартона ти е влогозащитен така че дълго време няма от какво да се притесняваш :stock1: :lцl:
И аз да се включа.
Търся под дърво и камък хидроизолационна лента за банята.
Най-рано, от едно място ми предложиха да я доставят след 10 дни.
Тъй като цената си е прилична(3 лв на линеен метър), все едно търся древногръцка реликва за банатя, а не хидроизолационна лента.
Така поне ме гледат продавачите.
Та, молбата ми е да кажете места, магазини, откъдето да я купя, че ми трябва много спешно вече.
В случай, че не съм се изпразила правилно за ленатата - Уплътняваща лента между стената и пода :)
Банята ми е от гипсокартон, влагоустойчив и честно казано....смятам, че по-добре да се презастраховаш, отколкото да разбиваш и правиш ремонт.
И само да кажа, за съседите.....имат мнение по въпорса за течовете, особенно, след като те са правили ремонт, а ти не. Та, така и така сега правя ремонт, не само за мен , но и за съседите.
Теди - специалист
Отиваш в друг магазин или хидроизолирай пода с 10см. от стената.

Тема "хидроизолация на стени от гипскартон и под на замаска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: