Доста бях написал но го изтрих защото като размислих ми се видя че няма за какво да ти се обяснявам. Явно си далеч от нещата които хората иската да се направи. Защото повече приличаш на тези тарикатите дето мислят че всичко е безплатно. Пишеш че се занимаваш с такива неща е добре и аз също почти 30 години. Относно законодателството на повдигателните съоръжения може и по добре да съм запознат от тебе. Тъй че по по кротко.
А и не на последно място за да се направи каквото и да било трябва да има пълно(100%) съгласие от живущите инъче не става работата...
lov написа:. Защото повече приличаш на тези тарикатите дето мислят че всичко е безплатно. .Е тука много грешиш.......Силно комерсиален съм.....няма нищо безплатно.......за никой.......!В горния пост съм написъл продавам......не видях никъде да пише подарявам......!
А ако вашия вход е финансово стабилен помислете за контролери с биометрични данни....вече не са много скъпи и те евентуално биха могли да се използват за етажните копчета с съществуващата кабелизация само където няма кой да ви разрвши да правите промени по ел.инсталацията на съоръжението.......(и аз започнах да пиша глупости...)
Айде с здраве....! Колега low напиши какво си направил напрактика по въпроса освен размислите ..............и как се развиват нещата по тоя въпрос......