Проявете вашата изобретателност.
Колеги, дайте идеи какво мога да направя с някоко ненужни алуминиеви ленти от щори!

Прикачен файл

SNV30001.JPG
SNV30001.JPG (105.25 KиБ) Видяна 5945 пъти
cakev79 - специалист
ха сега де,да видя и аз
На мен ми се върти някаква идея за лампа, но не мога да го измисля до край!
Хайде, давайте идеи, че още нищо не съм измислил! От мн идеи все някоя ще е сполучлива!
Илиян Илиев™ - майстор
Подари ги на някой манго.
ArturDent - Почти Безобиден
Мисля си за някакво плашило за лозе - от вятъра ще мърдат и ще тракат. Със сигурност ще върши работа.
inspo - майстор
Ganin написа:
На мен ми се върти някаква идея за лампа, но не мога да го измисля до край!
Режеш ламелките по размер какъвто ти хареса, като в краищата ги зарязваш на 45 градуса и ги залепяш една за друга, за да образуват квадрат . Залепянето може да стане с допълнителна ламаринка под снадката и подходящо лепило.
Правиш квадратите така че да намалява размерът им пропорционално( или пък еднакви) и ги свързваш с прозрачна корда ( червеното от картинката)
Фасунгата я провесваш в средата, като я дистанцираш от на-горния квадрат посредством две ламелки на кръст с пробита в средата им дупка, където да се стегне фасунгата

П.П. червените точки указват местоположението на кордата. Там може да пробиеш две дупчици по 1мм много близо една до друга и за да можеш да направиш възел. Може да сложиш корда само на две противоположни страни, не е нужно и на четирите. Както ти хареса.

Ако въобще ти харесва тази идея :-D

Прикачен файл

Untitled.JPG
Untitled.JPG (33.13 KиБ) Видяна 5652 пъти
inspo, благодаря за идейката, не е лоша и най- вероятно ще я пробвам.

Тема "Идеи за алуминиеви ленти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: