Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
rosso666 - специалист
Поздрави искам да си напрявя (САМ) мелачка за боклук(тези дето се слагат в сифона на мивката.Та ако някой има идеи да пише ще съм благодарен :roll:
идеята ми е да се използва стара сокоизстисквачка(нали се сещате за какво става въпрос)
ще съм и мноого благодарен и ако някой ми изястни и действието на оригиналните мелачки :wink:
naB4o - специалист
http://www.insinkerator.com/
Аз съм ползвал ето тези, докато бях в САЩ. В самата кухина имаше някакви "зъбчатки" които се въртяха и натрошаваха всичко. Доста бяха сурови, щото 1 път остана 1 нож и го надъвка и почти го изстреля от машинката.
rosso666 - специалист
По дискавъри гледах едно предаване за една пречиствателна станция която на входният канал имаше едни дискове които изпълняваха ролята на мелница на принципа на ножицата (съжалявам немога да го обясня по-добре) :? нищо не се измъкваше ....
все ощюе чакам идеи :cool:
torbalan - Дървен философ
това със стара сокоизтисквачка няма да стане....

целта не е да изцедиш сока от боклука, а да го смелиш..

трябва си яка мелница...
genata6 - специалист
Аз си купих преди два дена още не е монтирана !
За инфо питай ако нещо те интересува не съм я пробвал !
mladkal - майстор
вода и л.й.а на едно с идеята да се на паста смлени и всичко избутано по тръбата в стил "направи сам" (и да не се задръсти и прокапе) граничи със сериозни инженерни умения, матераиало-знание и добра инструментална база за направата на такова съоражение - диспозер.
Бих те посъветвал да подходиш доста внимателската, а дори да се откажеш, защото ще ти легне доста по-дебело от готов продукт. Има и значениена отходната тръба и нейният наклон, колена, чупки и т.н.
Ако все още проявавш интерес имам доста ПДФи на английски с обяснения и схематика. Ще ти ги пратя с голямо удвоствие.
Желая успехи!
rosso666 - специалист
да бих се радвал на тези схеми пък ще видим дали ще се отказвам после :-D
благодря
новия12 - специалист
колега genata6 даи малко инфо за мелачката... от къде я купи и колко пара струва - на всяка мивка ли може да се монтира ??? моята е алпака с широка цедка и цедката е и запушалка... благодаря ти предварително... :)

Тема "Мелачка за боклук" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: