Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
wentii - специалист
Проблема е в скритите лимонки-не може преценката ти винаги да е вярна,а с хаусдоктор съм съгласен-без таксата идиот. Аз изобщо не се връщам
pavkatay,навсякъде има некадърници,но ако аз нямам поне малко доверие на хората,то какво остава за обратното?
Теди - специалист
Едно от любимите ми изпълнения на клиентски капризи е два сифона отстоящи един от друг на 80см. като единия е 70см. дълъг, а плочките 60/60 на 3,5кв. под :-D И естествено всеки с наклоните си.
"Ти плочки на пода можеш ли да слагаш или само бани правиш"? :?
Една бабичка висеше да ме гледа по цял ден в ръцете и да ме пита "това защо-онова защо, а не е ли по добре еди как си" и за толкова години понякога ми е падало ченето от някои въпроси, а друг път да си спестя нервите си дигам дърмите.

п.п.Преди седмица комшийката до нас започна да си прави банята, като бях изненадан предвид, че знае с какво си изкарвам хляба, но може да е била добра офертата или каквото и да е тя си решава. Вчера се звъни на вратата и я гледам нея с подути очи ме моли да видя нещо.
А там картинката страшна плочките сложени на стената, едни тръби излизат от едната стена и влизат в другата.
Сифона в една плочка центриран и подовите застъпват стенните вместо обратното абе ужас на пръв поглед.
Да съм довършил аз и да фугирам, че не издържала и изпаднала в нервна криза от "колегата".
Ще щракна подвизите на оня бекяр тия дни да им се порадвате.

И да знаете, че гранитогрес 12мм. може да се пробие без удар така ме караше един клиент да му слагам аксесоарите :-D
Spokoiniq - майстор
Гледах една обява на колегата DEWALT за работници, отворих сайта му, имаше нелоши и доста разточителни неща, кичарии, но парата е царица.Това обаче ме разби :lol: не искам да го слагам в майстори менте темата, защото е изпълнено добре, а мивката едва ли колегата е измислил да е там...
Изображение
Като се замисля има приложение-напиваш се във ваната и си драйфаш в мивката, сгода е :lol:
wentii - специалист
Ако беше още 50см на дясно-ставаше за мокър бар :cool: :cool:
schuldiner - майстор
Хм, тая мивка или е детска (много ниска и много на тясно) или е писоар.
И в двата случая е перфектно изпълнена.
Dewalt - специалист
И освен наличното оборудване човека се беше замислил как да вкара и биде :lol:
Spokoiniq - майстор
Дай моля те още някоя снимка на тая баня, искам на си опресня чувството за клаустрофобия, че не ме е спохождало скоро :lol:

Тема "клиенти менте-клиентът не винаги е прав" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: