Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Pecatacool - специалист
Привет приятели,
Наскоро купихме от битака :-D две като мешки така, здрав плат точно във формата на боксова круша с хълки в горния край.
На тавана сложих дюбел и кука, карабинер и боксовата круша си стана екстра, но пясъкът е много тежък за нея. Напълнихме я до половината (не е удобна така), но се усеща, че платът се опъва доста и след малко удряне се получиха фини процепи.
С какво друго ще е удачно да я напълня? Замислих се да сложа някакво старо зимно яке на дъното и по стените колкото може, малко пясък, после още парцали и пак малко пясък, но преди това реших да се допитам и някой ваш опит. Благодаря!
tysonlkr - специалист
Слагай парцали каквито ти паднат и каквито намериш.
По старите боксови круши ги правят от някаква вата подобна на парцали :)
Pecatacool - специалист
Мерси!
Но покрай парцалите мисля и малко пясък, защото има вариант и да е малко по-тежка за да не се люлее много, но се замислях що за вата може да е това, което казваш и дали може да се намери някаква алтернатива за по-малко парички!? :?
tysonlkr - специалист
Pecatacool написа:
Мерси!
Но покрай парцалите мисля и малко пясък, защото има вариант и да е малко по-тежка за да не се люлее много, но се замислях що за вата може да е това, което казваш и дали може да се намери някаква алтернатива за по-малко парички!? :?

Във по старите боксови круши ватата е една такава синя разпокъсана някакви конци по скоро, като във старите ватенки. Визуално я знам как изглежда но е трудно да я опиша :roll:
Pecatacool - специалист
Мисля, че се досещам! Виждал съм някъде и аз, но не мога да се сетя в момента! Да, благодаря!
teoto - специалист
Да не е, като в дюшеците
trolazol - специалист
гумени трици от студен регенерат на автомобилни гуми - сервизите се чудят къде да ги изхвърлят, смесени с парцали и дунапренени изрезки - това е класиката.
romanpm - майстор
Боксовата круша не е ли надуваема :? сложи вътре плондер от топка :wink:
piron45 - майстор
Пясъка не е удачен материал за круша от плат. Ако е кожена ще издържи. Като ученик тренирах бокс и си бях направил боксова круша от един футбол напълнен с пясък. Футбола беше закачен на пружини от горе и от долу за да го държи под напрежение и да се връща бързо. Лошото е че ръкавиците не издържаха дълго време на тази круша. Скъсах няколко чифта и баща ми накрая взе че я изхвърли.
Натъпчия плътно с по тежки парцали и не слагай пясък защото той ще се събере на дъното и пак ще се скъса плата.
Pecatacool - специалист
Благодаря много, при свободно време ще я напълня засега с парцали, пък да видим!

Тема "С какво да напълня "боксова круша"?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: