Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bgtok - специалист
genata6 написа:
А за гсм на лични да не става глупава реклама :) !
Е, ти такива реклами направи, че давай като си почнал! Изображение

Банята е хубава! Изображение Браво! Изображение
dundurma - специалист
на цялата красота...най-накрая си вкара АВТОГОЛ................БОЙЛЕРА.
ПЪЛЕН БОКЛУК..............имах го същия за около1,5 години 5 ремонта.
1.кабелите изгарят(не са силиконови) 2 пъти
2.кабелните обувки и те
3.смяна на панела и т.н.
единственото хубаво нещо,е че при оттечка или друг проблем веднага изключва.сервизният техник ми каза,че частите са от най-КИТАЙСКИТЕ....................но това не е голям кахър.със здраве да се гоните с момата в банята. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....................и БЪРЖЕ да махнеш тези меки връзки.
angel_ov - специалист
dundurma написа:
БЪРЖЕ да махнеш тези меки връзки.
Защо?
genata6 - специалист
Момчета и момичета :lol:
Бойлера исках да е на аристин но мой приятел и аз
научих в последстие човека ми плака за бойлера
.......... няма да казвам колко време е ползван .... Исках на една др марка бойлери на фероли френска фирма уж ,
или на стаинлест ли нещо такова уж немска но ............

И накря заложих на Бг говориха ми теси дипломат
с две думи един дол дренки ! :lol:

А за меки връзки така ми го вързаха :) и казаха ,че е добре . и прочия ! А др за електрониката на дипломата знаех , че ще бъде Китайка
ние още неможем да правим такива неща :lol:
dundurma - специалист
който ти е казал за меките връзки е или МАЙСТОР ИЛИ НЕПРЕПАТИЛ...............или пвц тръби или тръби с алуминиева вложка.а дет не си купил аристона а дипломата е голяма грешка.....защо
1.аристона-350лв,дипломата 275лв.-мижава разлика на фона на дадените пари
2.аристона(титаниум серията-аз съм с такъв)7 години гаранция,а дипломата 5(или по-малко)
3.2 години с аристон-проблеми ЙОК,а 1.5 години с дипломат-проблеми ЧОК :-D :-D :-D :-D
limp3r - специалист
dundurma написа:
който ти е казал за меките връзки е или МАЙСТОР ИЛИ НЕПРЕПАТИЛ...............или пвц тръби или тръби с алуминиева вложка.а дет не си купил аристона а дипломата е голяма грешка.....защо
Сега ще се обиждаме на майстори ли? :-D Моя бойлер е с меки връзки от 2004 (не са сменяни) така че направи си сметката сам. И с какви ПВЦ тръби ще го вържеш тоя бойлер ми е много чудно :lol: А относно бойлерите (и изобщо елктроуредите) съм се убедил че си е жив късмет. Така че като монтирате бойлери, ако е с меки връзки гледайте връзките да са качествени (по-скъпи :wink:) и бойлера да е вързан към ел. мрежата както трябва (от ел. техник, а не от бай ти "аз мога всичко"), защото меките връзки горят като заземяват бойлера към водоснабдителната инсталация. Да не говорим, че може и някой фал да стане (не дай си боже).
сола 180 - специалист
Шуменски слушай ся:

Отивам в едно магазинче и викам на бабето което продава"Дай ми 20 колена, 10 тетки......................6 метра тръба, полипропилен."
Тя вика-"Кво е това бе момче ????????????"
Аз-" Ей тея бе лелче" като й посочвам.
Тя-" Абе момче това е ПеПеЕр какъв ти полипропилен"

Та не търси тук логика.Тук всички много знаят.Не спори, ще те оплюят, дори и да си прав.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пък за меките връзки и друг път съм спорил ама тук е насадено , че са боклук и всички многознаещи ще те оборят колкото и да ги убеждаваш , че са добри.
genata6 - специалист
Няма какво да споря майтстора ми каза !
Аз го питах как да го налравя с пвд тръби или
той ми обесни каза меки връзки и няколко примера ми
посочи ! Та аз съм го преценил знам ,че дипломата е грешка
ми то всичко пройзведено в Бг е грешка да се купи по
принцип но ще има спорове затова няма да кометирам но
поне ме успкои това ,че колкото и да се чупи
идват и моментал остраняват повредата за ралика
с тия маркови бойлери аристон стан... фероли и прочия
в които се чака !
сола 180 - специалист
Пич пишеш неразбираемо???????????

Ха ха аз имах предвид предния човек.Дето е от Шумен.
limp3r - специалист
сола 180 написа:
Шуменски слушай ся:

Отивам в едно магазинче и викам на бабето което продава"Дай ми 20 колена, 10 тетки......................6 метра тръба, полипропилен."
Тя вика-"Кво е това бе момче ????????????"
Аз-" Ей тея бе лелче" като й посочвам.
Тя-" Абе момче това е ПеПеЕр какъв ти полипропилен"

Та не търси тук логика.Тук всички много знаят.Не спори, ще те оплюят, дори и да си прав.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пък за меките връзки и друг път съм спорил ама тук е насадено , че са боклук и всички многознаещи ще те оборят колкото и да ги убеждаваш , че са добри.
Яко :lol: :lol: :lol: Аз не искам да убеждавам никого...всеки има право на собствено мнение. Ако ще и с градински маркуч да си го върже бойлера, но просто се дразня от такива крайни изказвания "е**х ви у майсторите...как така с меки връзки, с ПВЦ тръби е супер" и така нататък. Мен ме доядя още щом го пуснах тоя пост ама както и да е. Просто исках да го успокоя човека, че след такива коментари излиза, че или ще се удави или ще се изпържи, защото се е набутал с елдома и меките връзки. Поздрави от Шумен :-D

Тема "И сега моя проект за баня снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: