• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
PPP - специалист
Трябва да реша за съдомиялна за пълно вграждане, 45 см и се колебая между 3 модела:

Bosch SRV43 T03 EU - 999 лв

NARDI LSI 45HL - 1080 лв

TEKA DW6 42FI EXPRESSION - 946 лв.

Някой да помогне със съвет?
Това, на което държа, е да има AQUA STOP, 1/2 зареждане, клас ААА. И естествено по-добри характеристики за консумация на ток и вода. Тези трите са ми фаворитите, но се колебая кой да избера. Единствено фирмата Bosch ми говори нещо.
Spokoiniq - майстор
Всички са с еднакви характеристики, нарди е маалко по-тиха, но по моя опит, освен ако не спиш в кухнята по някаква причина тва няма значение.Взимай тази с най-дългата гаранция, защото какъвто и да е сервиза трябва да я разкачаш ако стане нещо.Питай във Фабер(за Нардито), Бош и Тека за условията на сервизиране-важното е в гаранция ако нещо рече "Мяу" и се наложи да се мъкне в сервиз да си я мъкнат те.Иначе и трите са читави марки, разбира се с отдавна изнесено от родните страни производство.Аз лично бих клонил към Бош-а, но преди 7-8 години, когато още си беше немски...
montti - напреднал
whirlpool adg 789 - extra e !!
Spokoiniq - майстор
Eто го въпросния Whirlpool, току-що изми чиниите :lol:
Една година никакви ядове, икономичен е, доволен съм

Прикачен файл

миялка.jpg
миялка.jpg (158.3 KиБ) Видяна 11340 пъти
PPP - специалист
Много ви благодаря! Не се бях сетила изобщо да гледам гаранцията. Само NARDI има 3 години гаранция, тя е и по-безшумна, но пък харчи малко повече вода и е най-скъпа. Останалите са с по 2 години гаранция.
Иначе като че ли клоня към Bosch, на етикета пишеше, че е произведена в Германия.
Whirlpool-a, не го бях открила, супер оферта е, смущава ме, че харчи 1,01 kWh, докато останалите са по 0,8 kWh
nivanov - специалист
Бих ти препоръчал да погледнеш и нещата на AEG-Electrolux, има много интересни възможности в повечето. Аз съм с Electrolux ESL46010 от една година, на бързата програма (30 мин.) гълта 0.8 kWh и 8 литра, на автоматиката - между 0.8 и 1.3 в зависимост от мръсотията по съдовете и от 10 до 19 литра вода ...
Определено съм доста доволен от нея :> А новите модели на АЕГ имат и доста допълнителни възможности :>
PPP - специалист
nivanov написа:
Бих ти препоръчал да погледнеш и нещата на AEG-Electrolux, има много интересни възможности в повечето. Аз съм с Electrolux ESL46010 от една година, на бързата програма (30 мин.) гълта 0.8 kWh и 8 литра, на автоматиката - между 0.8 и 1.3 в зависимост от мръсотията по съдовете и от 10 до 19 литра вода ...
Определено съм доста доволен от нея :> А новите модели на АЕГ имат и доста допълнителни възможности :>
Хм, нея я гледах, но никъде не пишеше, че има половин зареждане и затова се отказах. Иначе съм фен на Електролукс, фурната ми е такава...
Ама то човек как да се информира за новите модели, които излизат и къде да ги намери в БГ? На сайта на Електролукс излизат само тази и още една от големите. В Техномаркета няма кой нищо да ти обясни, в Технополис същата работа, само дето там има повече модели, та ги записах и търсих характеристики в Интернет. Доста от тях ги няма изобщо на български.
Добре ,че са тия форуми, та човек да сподели мнения...
iolly_ - специалист
Някой може ли да ни помогне с инструкции за монтаж на челната дъска към вратата на миялна Whirlpool ADG 789? Май сме го затрили след месеци стоене на склад :sad:
iolly_ написа:
Някой може ли да ни помогне с инструкции за монтаж на челната дъска към вратата на миялна Whirlpool ADG 789? Май сме го затрили след месеци стоене на склад :sad:
И аз това питам - моята е Сименс , но принципно искам да си изясня..
grammy - специалист
за вградената миялна...

Прикачен файл

.JPG
това върши ли работа ?
.JPG (47.39 KиБ) Видяна 9558 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Съдомиялна за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: