Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
genata6 - специалист
Тряваше да зема бош :lol:
Ама стуваха майка си и бащаси ! :lol:
solo5 - майстор
Слушай сола 180, той е майстор
нищо че нищо съществено не казва във форума, пази си занаята :-D
chapara - майстор
А защо :? всички стоящи батерии вървят с меки :? :cool: ВРЪЗКИ Изображение Изображение Изображение
plo4kata - специалист
Дам,аз отидох да ремонтирам един бойлер и само като докоснах меката връзка и гръмна от холендъра,оказа се че тази на студената е винаги мокра от конденз и изгнива оплетката,а другата не чак толкова,това за 5 години експлоатация,затова винаги слагам от белите за парно с техните фитинги и редукции.А що се отнася до меките връзки на смесителите,едва ли преминава такова количество вода,та да образува конденз в сравнение с количеството преминаваша вода през бойлера,пък и производителите на смесители не ползват меки връзки както тези,които ние можем да си набавим от пазара.
PPP - специалист
Прекрасна баня! Много ми харесва! =D>
Би ли споделил откъде си взе долния шкаф с мивката? Какъв размер е и колко ти излезе като цена? Търся такава мивка на 100 см, а навсякъде ми казват, че се правят за 90 см. Търсих и на Стройко, там харесах едни мивки от полимермрамор - същата работа. До 90 см.
genata6 - специалист
Фирмата се казва дейзи 13 Имат продукти и ш практикер фирмата е Русенска малко работите и са скъпички но качествени

Сайта им
http://daisy13.com/
PPP - специалист
genata6 написа:
Фирмата се казва дейзи 13 Имат продукти и ш практикер фирмата е Русенска малко работите и са скъпички но качествени

Сайта им
http://daisy13.com/
Благодаря! Видях сайта им и им писах! :-)
u-ray - напреднал
Харесаха ми аксесоарите за баня и най-вече това, че са със специално лепило за лепене от производителя.
Потърсих в интернет но нищо не излезе за тая марка аксесоари.
Откъде ги купи?
Bobby - специалист
Страхотна баня, личи си ,че е мислена с желание и правена с майсторлък.

Тема "И сега моя проект за баня снимки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: