Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
drm - специалист
Здравейте.Някой светнат в занаята да каже как може да се разкодират gsm-ми Nokia които са със bb5 код.В случая става въпрос за модела 6234.
dtmf - специалист
Има много западни сайтове продаващи отключващи кодове по ИМЕИ номер. Другия вариант е добър сервиз.
drm - специалист
Да де,ама защо трябва да се наливат пари на разни доказани и недоказани майстори,и то за нещо което се прави за няколко минути.Пък и все пак това е Направи си сам.
dtmf - специалист
Защото е BB5, даже и в сервизите не могат да ги отключат всички модели. Имам един 6700 слайд и така си седи за красота. А даже му имам универсалния отключваш код.
drm - специалист
Ами като го имаш отключи го.Слагаш карта на друг оператор,след което ти иска кода,вкарваш го и си ти.На мене точно този код ми трябва.А ти сигурен ли си че кода ти е верния.
tonizdravkov - помощник
не става с IMEI,трябва кабел,CA43+една програма на един сърбин DEJAN.
не е кой знае колко сложно,но ако не разбираш,си трябва време и четене.
dtmf - специалист
drm написа:
Ами като го имаш отключи го.Слагаш карта на друг оператор,след което ти иска кода,вкарваш го и си ти.На мене точно този код ми трябва.А ти сигурен ли си че кода ти е верния.
Беше блокиран след 3 пъти грешен код,и не позволяваше да се въведе правилния код. Трябваше да се ресетне от грешните кодове. Вече е оправен но го пратих в далечен град да го занулят и после въведох кода.
MamaMy - майстор
Според достоверен източник, този телефон е брандиран към определен оператор. Мисля, че дори на сайта на Нокия го няма.
dtmf - специалист
MamaMy написа:
Според достоверен източник, този телефон е брандиран към определен оператор. Мисля, че дори на сайта на Нокия го няма.
И както писах по горе става по IMEI,можеш да си купиш код примерно тук
http://www.mrunlock.com/?manufacturer=1 ... %5Bt%5D=82

Тема "Разкодиране на GSM Nokia 6234 със bb5-код." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: