• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
vancho20 - специалист
Колеги , кажете някоя фирма от която има добри отзиви за монтаж,обков и профили в Пловдив!
Много теми из нета изчетох и много противоположни отзиви за фирмите.
За профилинк в един сайт, пишат бивши работници че са много зле , за монтажа им също, а за профилите им се носи слава ,че са от добрите на пазара.
За 6 камерната KMG произвеждана от Мушиков имали отзиви?
pavkatay - майстор
Ка Ем Джи имат две серии профили -клас А и клас В. Евтино и скъпо. Производителите са заложили на две групи клиенти-платежоспособни и по- бедни, но има колеги,които злоупотребяват с това.
Бях писал някъде тук ,че наскоро видях прозорец сглобен от профили от двата вида-очевадна разлика в контура. Ще го снимам при възможност.
Регионалния представител,като му разказах за това каза -' ...че те на могат да се съчетаят.....' :) .
Аз както казах работя с 'Профилинк', но KMG,също не е лош профил(моя разбира се е малко по-добър :-D ).
При 'Профилинк' ширината на касата е 70 мм , а на крилото 80 мм.
vancho20 - специалист
Ами бях се насочил към профилинк ,но много негативи изчетох за монтажа и гаранцията след това и то от теолино пласт.
Иначе профлите са добри на профилинк.
Кой профил е евтиния и кой скъпия на KMG, аз знам че , произвеждат два 4камерен и 6 камерен.
TOP MAISTORA - специалист
Здравей аз също работя със профилинк профила е добър особенно новата премиум система имам и приятел който работи със kmg но предлага само шест камерното защото четири камерното е мекица но като цяло каемджито е по евтиниият вариант а за стъклата зависи от изложението но като цяло и аз мисля че е търговски трик
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за ПВЦ-профил." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: