• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valenkin - помощник
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ТЪРСЯ ДА НАМЕРЯ ИЛИ ДА СИ НАПРАВЯ НАЙ-ОБИКНОВЕН МЕТАЛОТЪРСАЧ,ЗА ДА ИЗБЕГНА ,КОГАТО ПРОБИВАМ ОТВОРИ В СТЕНА,ДА НЕ "НАЦЕЛЯ" НЯКОЙ КАБЕЛ.МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ С НЯКОЕ РЕШЕНИЕ ИЛИ СХЕМА.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ.
bisplus - специалист
Сега в магазини "Метро" има промоция на такъв апарат и струва около 14лв.....открива освен кабели и дървени греди тръби!
valenkin - помощник
БЛАГОДАРЯ ВИ.ЩЕ СИ ГО КУПЯ.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХИ
estrogen - специалист
:? Метала добре ами за дървото ми е ХхХ ама много как го открива . Иначе е практичен прибор ако и върши работа :) .
littlemitle - напреднал
ЗАЩОТО НА МЕН МНОГО ЧЕСТО МИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ПОПРАВЯМ ПОВРЕДЕН УЧАСТЪК ОТ ИНСТАЛАЦИЯ И В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ СПОРЕД МЕН ТОВА Е МНОГО УДОБНО-ДА ИМАШ ТАКЪВ УРЕД .АКО НЯКОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ДА КАЖЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА :?:
Justy - майстор
Момчета, пишете с малки букви ако обичате - знаете как се възприемат главните във форум :)
bisplus - специалист
ето за това става въпрос

Прикачен файл

SANY1285.JPG
SANY1285.JPG (112.02 KиБ) Видяна 4944 пъти
valenkin - помощник
уреда си го купих.добър е за парите си.мостов проводник и/или дърво открива до 35мм.единствен недостатък е,че ако проводника е в тръба/бергманова/ или гофре,няма да реагира.доволен съм от него,защото в сегашното строителство масово си използва мостов проводник.открих като експеримент с него и свт 5по 1,5 м2.върши работа!
bobtosh - специалист
купих си го и аз това днес.

Живея в ЕПК апартамент и не ми открива проводниците под напрежение! Мисля че са на повече от 30мм дълбочина и затова. Само на една от стените започна да писука, но тази стена бие на кухо и е очевидно доста тънка.

Иначе на режим метал открива арматурата в стените.
Justy - майстор
Ами бие на кухо, защото има кабелен канал :lol:
  • 1
  • 2

Тема "ЗДРАВЕЙТЕ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: