• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Johny - майстор
Говоря за нещо, което съм пробвал!
schuldiner - майстор
Не знам за другите, но аз имам непреодолимо усещане, че внасянето на отрови в почвата е погрешно и неприемливо, особено където живеем. Дори на местата за пътеки (нещо относително временно) не си позволявам замърсяване и гледам да могат лесно да се възстановят каквито са били.
В този смисъл с нищо друго, освен с физическо премахване на нежеланите растения не бих се съгласил. Яко копане и рязане, че и на няколко пъти - няма как да се спести, но поне ще съм го направил както аз смятам за правилно.
filmatoplo - майстор
Раунд ъп -едва ли се е променил по състав от времето когато са пръскали горите на Виетнам с него :wink:
Sk4 - специалист
сол му е майката :D
май най-бързо става с нея...
roza64 - помощник
и аз мисля,че само нафтата може да свърши работа,но само върху растението иначе като попадне във земята няма нищо да поникне повече
ArturDent - Почти Безобиден
Ако мястото ти позволява:
След като го осечеш, корениш и т.н. наклади едно приятно малко огънче точно там, където са му били корените. Да гори поне 4-5 часа.
crez - майстор
roza64 написа:
и аз мисля,че само нафтата може да свърши работа,но само върху растението иначе като попадне във земята няма нищо да поникне повече
Да, ама не, с нафта унищожих огромни коренища от стари джанки. Резултат, всичко изсъхна и извадих дънерите. Сега, 6г. след това ела да видиш каква буйна растителност вирее на същото място. Трябва време,земята се възстановява напълно. Вероятно нафтата се разгражда. :?
  • 1
  • 2

Тема "как да се справя с това...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: