Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kireto1 - специалист
Здравейте на всички
Дойде време да избирам TV за хола и се чудя кои от двата да избера
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09039257
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09052164
На самсунга предимството му е че има USB VIDEO и е 50 инча
а на панасоника чe e FULL HD но е 46 инча (ще се гледа от 3.5 м.)

Аз повече клоня към самсунга...
tysonlkr - специалист
+1 за самсунга. Има и още едно предимство цифров тунер DVB-T/C, а на панасоника не пише да има.
NeoBoss - специалист
50 инча ама е хд реди , според мен щом е над 32 инача трябва да е фулл хд

защо си се спрял на плазми а не на lcd

съвет от мен - отиваш в магазина гледаш ги всичките който ти харесва си го взимаш без да му мислиш и го прибираш :) големи разлики, тия телевизори всеки месец излизат по хубави и по евтини , затова те саветвам да гледаш последните модели ;) .... и ако още приемаш съвети - вече сме средата на септември два месеца и идват коледните намаления. Винаги пускат хубави промоции на телевизори ,изчакай и тях.
Илиян Илиев™ - майстор
Какво ще гледаш на фул хд? :?
kireto1 - специалист
А дали ще има драстична разлика м/у 1366 Х 768 и 1920 X 1080 като например старите TV 60 HZ и 100 HZ което си беше доста разлика ,не се виждаха трептенията,не те боляха очите
kireto1 - специалист
Илиян Илиев™ написа:

Нали за в бъдеще всички илъчвания ще минат на FULL HD

А разтоянието от което ще гледам никои ли не го гледа???? :?
NeoBoss - специалист
kireto1 написа:
Илиян Илиев™ написа:

Нали за в бъдеще всички илъчвания ще минат на FULL HD

А разтоянието от което ще гледам никои ли не го гледа???? :?
повече филми ги гледам на фулл хд от компа , булсат вече имат хд пакет , занапред все повече ще отиват нещата към хд , още по бързи компютри. като навлезе и масово блурея ще му паднат и цените ... абе има на къде да се гледа хд

разстоянието ако четеш правилата , и двата трябва да ги гледаш най малко от 5 метра хахаха , но за мен е важен физическия размер на пиксела , ясно е че на 50 инчовия ще е дост по голям от по малкия ;) такаче от 3 метра може и да те дразни. затова казвам на място да си избереш.... и да му се радваш безда хабиш много нерви, защото който и да избереш след 4 месеца ще има по хубав за същите пари ;)
Panzer - специалист
Аз съм за Панасоника, след Пайнер са най-добрите плазми. :)
solo5 - майстор
всички се връзваме на маркетингови трикове
колкото и да ни се иска да имаме стоки с най-много екстри се оказва, че плащаме повече за нещо което няма да използваме
аргумента, че всичко ще стане Full HD след време не важи, ако това стане след 3-5 години
дотогава ще има много по-добри TV за по-малко пари
Булсат имат HD пакет, но за много малко програми
Чувал съм, че на ТВ с резолюция 1920х1080 се гледа по-зле когато не е HD отколкото на 1366х768 (да кажат тези, които имат такива ТВ)
В. Петров - специалист
solo5 написа:
Чувал съм, че на ТВ с резолюция 1920х1080 се гледа по-зле когато не е HD отколкото на 1366х768 (да кажат тези, които имат такива ТВ)
Глупости на търкалета.

Тема "Коя плазма да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: