Всичко за дърводелството
gandonov - специалист
Здравейте,

Търся майстор дърводелец за изработка на дървен парапет, като този на прикачената снимка. Парапетът е "Г"-образен, с обща дължина 7м (4+3м).
Другата задача е изработка и наковаване на сачак по стрехата. Общо около 30кв.м.

Препоръчайте ми съвестен и немоткащ се дърводелец (в и около София).

Благодаря предварително.

Прикачен файл

.jpg
Парапет
.jpg (98.5 KиБ) Видяна 4276 пъти
bogomilZ - специалист
защо не го направиш сам - не е сложно
а колкото до дизайна на парапета - този е грозен

може да ти го изработя но за монтаж ми е далече
и дизайн мога да ти предложа - нещо като на терасата или като оградата отснимката

Прикачен файл

P1170725 [640x480].JPG
P1170725 [640x480].JPG (86.75 KиБ) Видяна 4249 пъти
gandonov - специалист
Парапета бил грозен?!??
Благоверната е казала това - значи ще е това! Нема за един парапет да се развежда ме, я. :cool:

За правене знам, че не е сложно, но трябва оборудване и време. Аз нямам нито едно от двете.
Затова си търся майстор за изработка и за монтаж.
То монтажът ще е един ден, но не върви да съсипя целия му труд.

@bogomilZ: помисли пак дали нямаш възможност за тази работа.
Ще съм ти задължен, ако кажеш ориентировъчна цена за парапета. Просто да имам идея какви цени да очаквам.
bogomilZ - специалист
разбира се че имам възможножност и мога да го направя - на снимката дървениите аз съм ги правил
благоверната не подлежи ли на убеждаване?
дърводелството ми е хоби с което си допълвам финансови празноти - ако нещо не ми харесва като дизайн - просто не го приемам като поръчка (не съм печелбар)
цена не мога да определя докато не се определи точно дизайнаи сложността на изработката
парапета на терасата и този от оградата от снимката се различава цената почти два пъти на база сложност и материал - оградата е от материал ЕЛША
може да разменим телефони на лични
perko - специалист
На мен пък, много ми хареса показания парапет. Според мен не се натрапва с разни флинтифлюшки и седи много добре. Ще си направя такъв на терасата, тъкмо и малкия нама да може да се катери по него :)
Иначе и нещата на bogomilZ са много хубави и добре направени, но вкусове всякакви.
goran2 - специалист
Имам въпрс към колегата bogomilZ.С какво са изрязани дъските на балконите на твоите снимки?
bogomilZ - специалист
goran2 написа:
Имам въпрс към колегата bogomilZ.С какво са изрязани дъските на балконите на твоите снимки?
страничния профил е обработен на шаблон на стационарната фреза с копиращ лагер
кръглите отвори са пробити с боркони съответен размер на стационарна колонна бормашина
всички дъски влизат с горните и долните греди в нут и не се лепят или хващат с винтове за да се компенсира постояно съсхването и разширяването на материала

Прикачен файл

P1090872 [640x480].JPG
P1090872 [640x480].JPG (59.68 KиБ) Видяна 4045 пъти
goran2 - специалист
Благодаря колега bogomilZ.Предстои ми нещо подобно,но е малко по-завъртяно :-D
rum_sz - специалист
bogomilZ написа:
защо не го направиш сам - не е сложно
а колкото до дизайна на парапета - този е грозен

може да ти го изработя но за монтаж ми е далече
и дизайн мога да ти предложа - нещо като на терасата или като оградата отснимката

НЕЩО МИ ОБЕЩА :)

Тема "Търся съвестен дърводелец за сравнително проста работа." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: