Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
resco - специалист
lubomirlz написа:
Диска ми е цепнат, файла за съжаление е един, филма го има и на гигабайт и нещо но е неприемливо този шедьовър да се гледа със занижено качество :)
Ето какво ми се показва с command prompt
Чети Внимателно какво ти пише съобщението -
Enter Current Volume label for DRIVE D

или в превод

Въведи името на дисковия дял Д: ИМЕТО! НЕ буквата!

Самата команда си я изписал правилно, но това съобщение от долу казва именно това че трябва да му въведеш името на дяла, поне според мен е така! Най-лесния начин е както казва колегата - c Partition magic.
Успех :)

Прикачен файл

snapshot032.png
Ето това имам предвид - MEDIA е името, a F е дяла!
snapshot032.png (6.68 KиБ) Видяна 3756 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
lubomirlz, ами то си пише:
Incorrect volume label
Иска ти не буквата на устройството а името, етикета. Направено е с цел да не сбъркаш.
За да го видиш напиши dir, и ще ти излезе нещо от типа:

Код: Избери всички

Volume in drive D is DataDisk
 Volume Serial Number is 08E3-2E89

Directory of D:\
В моя случай - DataDisk
BAlexandrov - специалист
Поздравления за избора!
Аз също го бях дръпнал тази версия преди време, за да си го припомня - страшен е! И най-интересното - наистина е по-високо качество в предвид кога е направен филма...
NTFS е правилния избор, но ако ти го дам на части архивиран не знам какво ще го правиш... или пък да ти го запиша на диск ама трябва да си го вземеш...
lubomirlz - специалист
Ей изобщо не се бях замислил че може да ми иска името на дяла :?
срамота, ще пробвам след малко.
Благодаря Ви.

Александров няма страшно, ако трябва и диска ще форматирам ама ще си го дръпна филма :)
lubomirlz - специалист
Добре стана номера :) сега имам друг въпрос. Възможно ли е да увелича дял D за сметка на C без да форматирам харда и как да стане това.
Операц. система ми е инсталирана на C
BAlexandrov - специалист
Ако не ти е крайно наложително недей!
Иначе се прави със стартиране от СД или флашка и от там с разни програмки, но понякога стават фалове...
ArturDent - Почти Безобиден
lubomirlz, правил съм го с Acronis Disk Director Suite 10, и мина без проблем. Под Windows 7 може. Но както са ти написали - може да е опасно.
Каквото и да правиш пак ще напълниш диска. По добре си купи един външен USB и там си тикаи филмите. Пък и ако се хванеш да си поразчистиш диска поне 30% ще освободиш.
Не говоря за някакви времеменни файлове - чисти филми, игри които не си пипвал от години.
lubomirlz - специалист
Ок ще чакам докато се скапе тотално уиндолса :)
gandonov - специалист
Виждам, че си решил проблема, но просто за протокола, има и друго решение:
  • 1. Сваляш филма на друг компютър, чиято файлова система поддържа файлове с по-голям размер.
    2. Разделяш файла на няколко парчета. В твоя случай всяко трябва да е под 2GB.
    3. Прехвърляш ги на твоя компютър и гледаш.
Този номер го правя, когато искам да гледам филм на вградения плейър на телевизора от USB-флашка. Флашката е 4GB. Та като се окаже, че филма е по-голям - го разделям на парчета.

Правя го с командата split под Linux. Под DOS мисля, че Total Commander-а го правеше.
lubomirlz - специалист
Мда това ми е проблем от доста време :-D лошото е че нямам филми на компа нямам и нито една игра :lol: всичко е музика и някой друг гигабайт за работата, трябва да сменям харда не ми се чисти музиката събирана с години :) за сега има около 15 ГБ свободни ще изкарам още годинка така :lol:

Тема "Проблем със свалянето на торент файл - разрешен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: