пропуснал си   сухи са (палят се малко по бавно от пелетите) но ги взимам от познат (100лв за тон) а и той няма кой знае какви количества
 сухи са (палят се малко по бавно от пелетите) но ги взимам от познат (100лв за тон) а и той няма кой знае какви количества

сухи са (палят се малко по бавно от пелетите) но ги взимам от познат (100лв за тон) а и той няма кой знае какви количества
 сухи са (палят се малко по бавно от пелетите) но ги взимам от познат (100лв за тон) а и той няма кой знае какви количества.gif)
 В такъв случай си на далавера .Имам някакъв спомен за един Виадрус със пелетна горелка ГП 20 и 4пътен вентил
 В такъв случай си на далавера .Имам някакъв спомен за един Виадрус със пелетна горелка ГП 20 и 4пътен вентил   твоя ли беше .
 твоя ли беше .
 няма значение ама първата година се уших хубаво с пелети 1200-1300лв ми излезе отоплителният сезон добре че набарах тези костилки че да ми излезе по-тънко тази година сложих и климатик че тези жеги не се издържаха и смятам в преходният период когато е нито да запалиш парното нито за не го запалиш да пускам климатика колкото да окърши въздуха щях да слагам и от тези таванните вентилатори понеже при мен таваните са на 3.6 метра да раздвижва въздухът но сега ще пускам климатика само на вентилатор на най слабата степен дано да свърши работа че на тавана сигурно е 30-40градуса а долу е 22-23гр така че тази зима може и по тънко да мина
  няма значение ама първата година се уших хубаво с пелети 1200-1300лв ми излезе отоплителният сезон добре че набарах тези костилки че да ми излезе по-тънко тази година сложих и климатик че тези жеги не се издържаха и смятам в преходният период когато е нито да запалиш парното нито за не го запалиш да пускам климатика колкото да окърши въздуха щях да слагам и от тези таванните вентилатори понеже при мен таваните са на 3.6 метра да раздвижва въздухът но сега ще пускам климатика само на вентилатор на най слабата степен дано да свърши работа че на тавана сигурно е 30-40градуса а долу е 22-23гр така че тази зима може и по тънко да мина   ще видим
  ще видим