тези 4кв. са при пълно натоварване на климатика,което почти няма да се случват ,ако не го изключваш.едва ли през зимата,този климатик ще ти гори повече от 70-100лв. максимум.точно ако вземеш малък климатик или не достатъчно мощен ще работи на пълно натоварване.почти съм сигурен,че ВАНКО68 ще ти предложи този климатик или по-малкия му събрат. а да кажеш,че си чувал за дайкин е все едно да кажеш,че си чувал за мерцедес.аз ти предложих по-мощния,защото имаш постоянно отваряне на врата и повярвай ми,че дори и при –20,този климатик ще се справи ПРЕКРАСНО.
sasooooooooo написа:В този ред на мисли, LGто коети са ти препоръчали, колко ти идва като разход на ел.енергия?Консултанта обеща да ми прати на мейла офертата и до привечер ще я имам. Не ми се иска да пиша свободни съчинения, затова като е вече при мен - ще я постна тук, тъкмо да видите за какъв модел става въпрос. От предложението което е с един външен агрегат и две вътрешни тела съм доволен. Притеснявам се, че това ще ми излезне около 3300 лв. крайна цена... Много ли е, малко ли е - не съм наясно. Нека по-късно да ви представя офертата, пък вече ще ме насочите какво да правя...