• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Търся котел Виадрус -досущ е модел У22 , син на цвят на горната вратичка пише -Ромстал .Къде да го открия за покупка към Бургас .Едни колеги монтираха такъв тука , но от тях не мога да взема информация.Ако някой знае да помага -благодаря предварително. :wink:
filmatoplo - майстор
Лазаре да си жив и здрав :prayer: много благодаря.
danovsky - специалист
Филма,ква е далаверата на тоя котел?
filmatoplo - майстор
Котела не е лош , само дето ми изяде хляба -аз дадох оферта с Атмос а колеги от Бургас дадоха по малка на цена оферта с този котел .Клиента не излезе коректен защото можеше да ме предопреди че иска по евтин котел .Той си е Виадрус -може би друга фирма го произвежда както Бош и Юнкерс правят бившия Дакон .Котела работи много хубаво и пасва на мойта система , която заложих по рано .Водно подово ,радиатори и конвектори на различни клонове -Аз заложих тръбите и монтирах отоплителните тела -колегите само са монтирали котела .Потърсих го за да мога да го предлагам и аз на клиенти.
danovsky - специалист
Селски работи ,ама и тва го има в бизнеса.Питам щото и аз трябва да взимам тия дни котел и си викам да не е нещо далавера(извънземно,НАСА,да не харчи,да топли).
filmatoplo - майстор
Този котел работи добре , компактен е , не ръждясва щото е чугунен , не е много претенциозен към комина .Почти няма забележки сравнен с Дакон,Солитех и Симе .
naskov - майстор
A сравнен с Виадрус едно към едно ли са или има разлика? Къде го правят -разбра ли?
danovsky - специалист
Не трябваше да чета темата-тъкмо се бях засилил да взимам един Дакон(Юнкерс,Бош) или Дедидрих и ти ме вкара в нов филм....Този може ли да работи непрекъснато като горните и подлежи ли на тунинг(пелетна или газова горелка)?
filmatoplo - майстор
Виадрус е 1към 1 , само не съм видял точно като кой модел Ц за въглища , или Д за дърва -този за дървата има малко по голям отвор .Не знам къде ги правят , Де дитриха си е Де дитрих -ако си решил го купи него.Може да му се монтира горелка.
  • 1
  • 2

Тема "Виадрус -Ромстал" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: