• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
bogomilZ - специалист
http://www.holzmann-maschinen.at/advanc ... 9e8b8a4fd3
само че тази е 844 ЕВРО
Nejdet - специалист
Тези ги зная, дайте нещо втора ръка че тези цени за любителска работа са убийствени :shock:
май много са търсени тези тезгяси,кажете все пак втора ръка колко вървят.аз имам два за продаване.снимки нямам защото са в друг град,но при интерес скоро мога да кача снимки.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
RAMZES2 написа:
май много са търсени тези тезгяси,кажете все пак втора ръка колко вървят.аз имам два за продаване.снимки нямам защото са в друг град,но при интерес скоро мога да кача снимки.
Доколкото търсене и предлагане не се срещат, няма цена на която "вървят". На договаряне. Последните които "изтървах" бяха продадени по 70лв. Малки яки масивни истински тезгяси. Много ме е яд.
Nejdet - специалист
n_a написа:
RAMZES2 написа:
Доколкото търсене и предлагане не се срещат, няма цена на която "вървят". На договаряне. Последните които "изтървах" бяха продадени по 70лв. Малки яки масивни истински тезгяси. Много ме е яд.
Ако са в добро състояние цената от 70 за втора употреба е приемлива.
В кой град са?
lafche - напреднал
proveri po zakritite uchilishta az ot takova uchilishte zakupih tezgqh za 10 lv za zet mi te sa malki no masivni i sa mnogo udobni
  • 1
  • 2

Тема "търся тезгях" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: