Всички имаме коли, нали ?
unicata - специалист
Здравейте искам да попитам как се боядисва кола, по-точно да кажете чалъм или нещо важно, проблема е че имам няколко драскотини и автобояджия ми иска 120-130 лева на елемент, а аз не мога да си позволя такава сума особено като се има предвид че имам една неприятна черта от калник до калник, та ако може някой да даде акъл как да се направи ще съм му благодарен. Интересно ми е още може ли да се боядиса само част а не целия елемент. Какъв е разхода на боя и лак за квадрат.
Мерси.
ebahti - майстор
От къде си??? ако имаш път към наше село мога да те уредя на тънка лайсна... :wink:
Илиян Илиев™ - майстор
Баща ми някога си боядисваше жигулата с прахосмукачката.

Иначе в Косталево има един мераклия(поне него познавам и поне на времето беше такъв, иначе и други сигурно има) Иван се казва. Лаки може би го познава.
taran - специалист
Понеже ме мързи да пиша,ще ти дам лин към друг форум,където е обсъждан въпроса http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=73667 ,дано модераторите нямат нищо против.
Ако не ти се харчат пари,можеш да си "намажеш",само драскотината или да ползваш боя на спрей,но това са компромисни вариянти с много ниско качество.
Може да се боядисва и само част от елемента,но ако има подходящ ръб,или друго,до което да спреш новата боя.Ако искаш да прекъснеш боята на сред някоя плоскост,ефекта ще е доста гаден.
Аз си взимам 120-150гр.база+горе долу същото количество лак,за детайл.
Успех.
unicata - специалист
ebahti написа:
От къде си??? ако имаш път към наше село мога да те уредя на тънка лайсна... :wink:
От София съм.

Като цяло питам защото ми искат 120 кинта на елемент, а в момента не мога да си позволя такава сума, а разполагам със свободно време та реших да се понауча.
taran - специалист
unicata написа:
ebahti написа:
От София съм.

Като цяло питам защото ми искат 120 кинта на елемент, а в момента не мога да си позволя такава сума, а разполагам със свободно време та реших да се понауча.
Бе,то няма лошо,ма освен свободно време ще ти трябва и малко оборудване и гараж по някое време... :)

Тема "Автобоядисване, как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: