Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Leon - специалист
stivemaster написа:
......................
- помисли утре теб ако те е..ат на улицата и минувачите се възползват.
................................
Айде да видим сега кой какво разбра.
стивемастер'чо,

Не мое така с нерви бе батка. Разбирам,че покрай кризата поогладняхте, но с тази нескопосана и нахална реклама само си отблъсквате потенциалните клиенти (ако ги има).

Чудя се, ако в думата "е..ат" "б" се замести с ".." по благороден е изказът, кОлтурен, ентелегентен, благороден и т.н. ли става?

Благодарете се на модераторите, че ви траят до тук. Даже и "Важна тема" имате.

Защото в повечето форуми не се толерира:

1. Изнасяне на лични данни, имена, телефони и т.н., както е в началния пост. Сам би трябвало да се досетиш защо!
2. Темата с това съдържание не и е мястото в "Къщи".
3. За такива реклами в някои форуми (и то сериозни) се заплаща.

п.п. По темата: разбрах, че цената на прехвалената система е 50% по висока. При това без никакви предимстава, а само празни приказки.

п.п.п. Сега виждам че и тема не е останала!!! Е това е "сериозна" работа!!!

:lol:
Марковски - напреднал
Забелязвам, че един човек пише с няколко ника :? А Вие?

Сравнете стила на писане на rumeniak, stivemaster и Iliev Labs.
:?
Последна промяна от Марковски на чет сеп 23, 2010 9:47 pm, променено общо 1 път.
Iliev Labs - специалист
Leon написа:

...п.п. По темата: разбрах, че цената на прехвалената система е 50% по висока. При това без никакви предимстава, а само празни приказки.
Хайде да не се хващаме за цената, толкова импулсивно.
На мен ми харесва системата за сега, но още не съм имал времето да се запозная обстойно. Блаодаря на колегите за изнесената информация.

Като се има впредвид колко нерви и пари спестява, разликата може да се стопи.

Аз не мога да си представя, как на обекта ще ми се размотават неграмотни алкохолици. С месеци и години. Изпуснал кофраж, криви стени... Конструкции за картона...След години разлепена изолация...
В тухли четворки как се дюбелира изолация?

Хайде стига мърлявщини.
За направи сам изглежда доста добра системата.
Грубия строеж приключва бързо, а с него и основната мръсотия.
stivemaster - майстор
Ох луда работа колега Марковски надявам се не прекалявате с трилърите защото не знам как да си обясня параноята ви .Въпреки това преди да цопнете подобен бисер можеше да сигнализирате модератор и така да знаете имате ли основание или не.
Относно постингите преди ,вас там пораженията са толкова сериозни,че няма смисъл да се пробвам ,да обяснявам.
Илиян Илиев™ - майстор
stivemaster написа:
...
Виж сега. Ти веднъж вече стана смешен с разни там мнения за варта. :wink:

Хайде ако обичаш замълчи си щом не си дистрибутор на тези системи остави самите дистрибутори да отговарят на въпросите ни.

От всичките ти мнения по тази и други подобни теми не се казва нищо смислено. Само пълнеж от думи незнайно защо след като не защитаваш ничии интерес.

Хайде стой си мирен в хладния офис и пробирай способни според ТВОЯТА ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА мазачи и какви ли не други работници и не прави опити отново да ставаш смешен както с варта. :wink:

Аман от оратори без кауза като теб. Искам мнения и отговори лично от дистрибуторите и проектантите на тези системи, а не на смешници като теб. :lol:

Защото докато ти избираш способни според теб мазачи, наистина способните мазачи избират такива като теб да им строят къщите докато те си мажат без да са избрани. :-D

п.п. И понеже ти не си от избраните, моля те замълчи преди да си станал пак смешен. :cool:

Тема "Строеж на къща от ICF (изолиращ оставащ кофраж)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: