Всички имаме коли, нали ?
сола 180 - специалист
Абе човек ако трябва да давам тея пари на всеки 5-6000 километра ще карам бензинова кола.На газ.Тънкажжжжжжж. :lol: :lol: :lol:

Както и правя де.
NEMESIS - специалист
сола 180 написа:
Абе човек ако трябва да давам тея пари на всеки 5-6000 километра ще карам бензинова кола.На газ.Тънкажжжжжжж. :lol: :lol: :lol:

Както и правя де.
Аз също дизел не карам и никога няма да си взема,дизела е за кораби и локомотиви.Карам само на газ :razz:
Но понеже е думата за нафта с съмнително качество-та това е един вариянт много надежден с тези филтри.Че цената е неизгодна може би,хмм не знам възможно е да е така.Освен това не винаги след 5-6 хиляди километра се купува нов филтър а просто се сменя вътрешният елемент който е по евтин.
25th Hour - специалист
сола 180 написа:
Ще умра от смях.
Немезис как ще се избива тоя филтър бре???Ако наистина е 120 лв???

25-я и колко ще изкара тоя мотор ако така се надуе и най-важното колко ще струват тея 64-69 коня??????
За изкарване изкарва като карантия без грижи. Цената зависи от компромисите, които се правят, но не е малка доколкото съм запознат... кефа цена няма...
сола 180 - специалист
25th Hour написа:
. кефа цена няма...
За това си напълно прав обаче мисълта ми е дали си струва.Дали не е по-добре да се смени колата .
25th Hour - специалист
Тунинга при Опел е значително по-ефтин от колкото при БМВ например, че дори и ВАГ моторите, което е нормално... ако ти харесва колата или модела даваш пари за него. Ако прецениш можеш да смениш колата, разбира се....

Имам близък приятел, който има 2 вектри А от най-старите. Едната му е 150 коня, другата му е 200 коня, като сам си я турбинира и направи всичко. Накрая съвсем изтрещя и си взе Импреса WRX STI която е 300 коня от завода... как да му обясня, че дава пари на вятъра, като човека иска Опел, които да е доста бърз а и рали кола... и дете и жена... драма...

За тва кефа цена няма...
ditronix - специалист
ако се ползва двутактово масло,трябва да е полу или пълна синтетика,бездимно.За тази цел са популярни маслата на ЩИЛ и ХУСКВАРНА за бензиновите дърворезачки.5 милилитра на литър гориво е нормата,колеги,които го ползват са доволни.
grants - специалист
темата беше за съвсем друго колеги...
25th Hour - специалист
Мда темата е съвсем безмислена. Купил си си хубава кола а искаш да пестиш от гориво...

Този мотор при неправилна експлоатация дава доста ядове и риска с някаква нафта не е оправдан...
сола 180 - специалист
25th Hour написа:

Този мотор при неправилна експлоатация дава доста ядове

Баце това включва ли надуване на мотора със ....... знаеш колко коня???????
NEMESIS - специалист
Сега пък на мен ми стана смешно :lol:
Човека купува и сипва нафта на черно,а вие го карате тунинг да си прави за да вдигне мощността :o
Еми нали след всеки тунинг колата почва да гори осезаемо повече :?
Така идеята за ефтината нафта излиза през ауспуха :lol:

Тема "за нафтата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: