• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Gofuss - специалист
Колеги моля споделите къде може да се закупи качествен разсад киви.Имам предвид разсад със установен произход (етикет,производител).Къде може да се намерят сортове като Hayward или Golden Kiwi?
peter_m - специалист
В баумакс съм виждал киви. Иначе ние си го взехме нашето от Гърция от разсадник. :?
Gofuss - специалист
В Baumax съм ги гледал гледал....... някакъв си сорт Jenny. Не ме вълнува.....А вашето киви от Гърция какъв сорт е?
peter_m - специалист
Честно казано нямам никаква представа, знам само че е хибридно. Нашите го донесоха защото освен него имаме 2 маслини , лимони, портокал, 2 мандарини, нар и грейфрут. Но пък никой не е специалист по тези дървета :lol: Просто си ги гледаме
evdoki - специалист
аз вече имам портокали, за съжаление мандарината цъфтя, завърза плод но окапаха. и двете ги гледам по един и същ начин. явно проблема е в растението.
Gofuss - специалист
Това за цитрусите можем да си говорим доста колега нещо не е наред в твоето гледане.......
GEORGI5959 - специалист
Виждам, че си от Бургас. Отиди на бившата ул."Москва". Сега мисля е "Мария Луиза". Точно на кръстовището с ул."Сливница", откъм страната на ЖП линиите има дървено магазинче на два етажа, на тротоара пред него има заградено с мрежа място за фиданки. Собственичката се казва Йовка- агроном специалист. Там ще намериш това, което търсиш плюс професионална консултация и литература за отглеждане на кивито.
Gofuss - специалист
Мерси колега за съвета в интерес на истината няколко пъти се каня да посетя това магазинче но още не съм го направил.....
ebahti - майстор
petq написа:
сега се сее кивито нали :?: :?
не се сее,САДИ се :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Разсад Киви откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: