Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
toni_g79 - специалист
Здравейте,искам и аз да попитам,да ми препоръчате байц за дърво.Искам такъв който се нанася и след това се лакира от горе,а не от тези които са си с лак вътре.т.е само оцветител за дърво!!!БЛАГОДАРЯ!!!!
mitko414 - специалист
Ако посочиш вида дърво, което ще байцваш и желаният цвят, имаш по-голям шанс да получиш точен отговор.
toni_g79 - специалист
дървото не го знам за съжаление,става въпрос за кутия за хляб.цвета е нещо от сорта на елша,аз това имах предвит за байцове с различна гама цветове.И хубав лак,пробвал съм на леко лазурен лак безцветен,ми какво да кажа за него гола-вода е.Ако знаете някой по-хубав и гъст ще съм ви много благодарен!!!
silllveto - Майсторица
Правила съм го тва упражнение. Щом е кутия за хляб, значи е чам. При лакиране той си жълтее.
Но не ти трябва да си играеш да байцваш при наличието на разнообразни цветни лакове. Взимаш си водоразтворим, хем е по-безвреден. Разреждаш малко и нанасяш, докато цвета не те удовлетвори.
Армагедон - специалист
Аз моята след като я пришкурих отгоре - отгоре я намазах със садолин, останал ми от дограмата. На жената и хареса, кво повече да се напрягам ...... :lol:

Тема "байц за дърво?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: