Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
alexiva - специалист
Здравейте,
на скицата е показано какво желая да се изпълни, но тъй като става дума за тръби в пода и местене на радиатори, чиито тръби също ще минават в пода, ми се иска да чуя мнението Ви относно подобно решение и доколко законное е то/нужно ли е разрешение от съседи или от топлинните счетоводители/. Доколко е постижим наклон от 5 сантиметра, при тръбен път 2.5 метра на панелен апартамент. Ако някой от Вас правил ли е подобно изпълнение, работи на територията на София и иска да реализира проекта, може да ми пише на лична/нуждая се от майстор/. Каква е според Вас цената на труда на подобно изпълнение?
П.П. Отказах се да има радиатори в коридора и на остъкления балкон. Как Ви се струва идеята за местене на отходните води на тоалетната? Виждам, че скицата не се вижда ясно, ако някой има по -сериозне интерес ще пратя скица с по-добра резолюция на майла му.

Прикачен файл

ViK.jpg
ViK.jpg (23.84 KиБ) Видяна 2479 пъти
Каналски - специалист
Хъм мисля, че това разпределение съм го виждал в друга Тема в този форум и се говореше пак за слагане на тръби по пода ...
zandor - специалист
Еми, аз това съм го правил (с водата и канала за кухня) в абсолютно същият апартамент..в обеля....така че какъв е проблема.
Скицата ти е малка и не се разбира много много къде и какво искаш да правиш с отоплението..иначе става ясно че искаш да правиш кух бокс в хола!?
Каналски - специалист
След разменени няколколо Лични Съобщения, слагам тази Схема (грешна/верна всеки да прецени сам) за канализационна тръба от кухненска мивка.

Прикачен файл

Kanal2.png
Kanal2.png (107.67 KиБ) Видяна 1455 пъти

Тема "Търси се ....мнение.... и майстор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: