• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
estorm - специалист
Кажете варианти за отваряне на две правоъгълни вратички ( ширoчина 80 x 35 височина всяка ) разположени една върху друга. Трябва да се отварят нагоре двете едновременно.
EDIT: Сега намерих снимка от колега . КоI фирми ги продават ?

Прикачен файл

vrati.JPG
vrati.JPG (40.98 KиБ) Видяна 6128 пъти
parvev - специалист
Аз знам че има такива механизми на blum .Погледни тук http://www.blum.com/bg/bg/03/index.php
iveliks - специалист
Тези на снимката са на Блум но почти всяка форма има подобен вид отваряне а за цените са почти като на Блум
estorm - специалист
Благодаря !
А ориентировъчно какви цени са добри ? Питам защото в Балкан Юг ми поискаха за един скапан / труден за отваряне и много грозен на вид / 70 лв.
todor_tsanov - специалист
виж в крон в раздела fgv амортесьори има и ценова листа ето ти линк http://kronbg.com/
maroka - специалист
Качествени механизми от този тип можеш да намериш само в Блум и Саличе.
Останалите турски заместители не искам да ги коментирам.
Кент бяха първите, които внесоха "реплика" на посоченият механизъм...трябваше да се "виснеш" с тежестта си на вратата, за да можеш да я прибереш :)
shadowman - майстор
AVENTUS HF, цената е според размера на шкафа и започва от 110 и стига до 206, като за пример ще дам един шкаф с размер височина 700, ширина 800 на цена 110 пари.
Петрво - напреднал
Мисля,че и в Кент ги имат.Утре ще погледна в каталога и ще ти кажа със сигорност.

.... и в Балкан ги имат,сигора
..Блум....
AAlexandrov - напреднал
Blum не е ли най-доброто решение цена-качество?
И аз съм виждал от турските в кухня на мой познат и не ми харесват - движат се по-тежко и шумно, дори малко заяждат.

...сега разглеждах в каталога на Крон модел Aerosplit B-099 и ми се струва, че е подходящ за целта.
shadowman - майстор
Всеки си избира според парата, но не се прави кухня всяка година.
  • 1
  • 2

Тема "спешно търся инфо за механизъм вратички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: