Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Делян - специалист
Мда, просто хората са избрали по-евтиния вариант. Ето какво направиха миналото и това лято с два завода във Варна с такива "щипки" и "кангота" :-D

Прикачен файл

IMG_1358.jpg
"...ще строим МОЛ..."
IMG_1358.jpg (208.11 KиБ) Видяна 4025 пъти

Прикачен файл

IMG_0043.jpg
"За какво са ни тези заводи, ай сиктир..."
IMG_0043.jpg (204.85 KиБ) Видяна 4025 пъти
Chefo77 - майстор
pavkatay написа:
Случката е извън темата ,но е смешна и истинска:
Мой познат върви с приятел и край един контейнер за боклук стои малко циганче ,което казва:
-Бате,дай 20 стотинки.
Приятелят на моя познат отговаря:
- Абе я се разкарай оттук,че ще ти е.а майката.
От контейнера се показала рунтава циганка (явно майката ) и пита:
-А голема ли ти е пишката.
Е какво се смеете, жената гледа да не пропусне бройка!
bjohnev - специалист
Взривяването е рентабилно при високи, многоетажни конструкции и комини. За едноетажни халета сигурно е по-ефтино да се събарят механизирано...
факта че всички стени са носещи, дали не изисква прекалено голямо количество взрив
Според мен по малко, но на гъсто... мое мнение. Важното е да начупиш бетона на съответния панел, тя арматурата няма да удържи на натиска, ще поддаде, а останалото като тръгне да я мачка няма спиране.

Аз самия имам тапия за проектиране на взривни работи в открити обекти (каменоломни, канали...) но за сгради се иска проектант 1ва степен. Домързя ме навремето да покривам и това ниво, така че говоря от обща култура...
Frysco - специалист
Делян написа:
Мда, просто хората са избрали по-евтиния вариант. Ето какво направиха миналото и това лято с два завода във Варна с такива "щипки" и "кангота" :-D
Да, и това замалко да коства живота на единия багерист:
http://vbox7.com/play:7c37e426
bjohnev - специалист
Frysco написа:
Да, и това замалко да коства живота на единия багерист:
http://vbox7.com/play:7c37e426
Тоя с багера трябва да е луд да започне отдолу нагоре да разрушава. Виждал съм тук немците как го правят, винаги отгоре надолу, всяко парче се слага в каросерията на камион, полива се с вода да не се вдига прах...

Тая сграда ако беше долепена до друга на калкан? Щеше да избие сума ти народ...
BAlexandrov - специалист
Пари нема - действайте - няма избор като няма техника...
sensi - специалист
Изчетох всички мнения по темата. Гледам, никой незасегна варианта с разрушаването на Световния Търговски Център в Ню Йорк.
Pooh - майстор
sensi написа:
Изчетох всички мнения по темата. Гледам, никой незасегна варианта с разрушаването на Световния Търговски Център в Ню Йорк.
Това е идея - да бухнем 1-2 самолета и да чакаме да си падне сам блока? :lol: :lol: :lol:
bjohnev - специалист
Pooh написа:
Това е идея - да бухнем 1-2 самолета и да чакаме да си падне сам блока? :lol: :lol: :lol:
Ако го обстрелваме с антиматерия докато не изчезне напълно, няма да се налага разчистване на строителни отпадъци после ;-)
ebahti - майстор
Pooh написа:
sensi написа:
Мдам,требваше самолетите с френските цигани да ползваме...естествено без да гоним мангалите от блока :!:

Тема "Събаряне на панелен блок?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: