Работа с гипскартон за напреднали.
$64EN - специалист
masteradmin много си добър :gott: !! признавам те за скулптор-дизайнер-майстор-професионалист-манияк :) . тези колони , куполи , вълни и тн. са върха на сладоледа . можели да те помоля :roll: да качваш още такива снимки ( и главно на конструкцията ) , че мисля че ще има голям интерес не само от моя страна .
благодаря ти предварително !
ще си позволя и аз да кача някоя др. снимка в темата ( може да не е много на мясно , но извинявайте )

ако всичко върви по план скоро ще правя един таван който аз съм го измислял и проектирал ( дано клиентите харесват това което и аз ) , и обещавам да снимам всичко стъпка по стъпка , да споделите дали ви харесва :)

Прикачен файл

DSC00724.jpg
DSC00724.jpg (99.7 KиБ) Видяна 49661 пъти

Прикачен файл

DSC00725.jpg
това е тавана в приятелката ми . не съм го правил аз . ако трябва да съм честен - готин е но не е манияшки :)))
DSC00725.jpg (94.93 KиБ) Видяна 49661 пъти
Последна промяна от $64EN на вт окт 09, 2007 8:49 pm, променено общо 1 път.
masteradmin - майстор
Благодаря ще кача още, но да знаеш че това са снимки от НЕТА. За съжаление не съм ги правил аз :cold2:
nepokis - помощник
masteradmin написа:
Ето няколко снимки за работа с гипскартон. Само за напреднали.
админ здравей искам само да кажа на всизки че купол могат да го направят 4 или 5 бригади в бг.иначе тези снимки наистина са добри
leonardo_vd - модератор
hristoraev написа:
админ здравей искам само да кажа на всизки че купол могат да го направят 4 или 5 бригади в бг.иначе тези снимки наистина са добри
В един купол няма нищои сложно, всичко е математика + сръчни ръце.
Може би са по-малко хората които биха платили този труд.
The_FAN - специалист
Оформление на компютърен кът у дома
Просто акцент...
Не обръщайте внимание на плаката
:evil:

Прикачен файл

o33.jpg
o33.jpg (78.99 KиБ) Видяна 23815 пъти
leonardo_vd - модератор
Браво!!
=D> кльомбата е много яка
Аз имах идея да си направя така логото на Интела, ама така и не ми остана време :(
radoraev - специалист
hristoraev написа:
Ебати тъпото изречение----какво искаше да каже...така и не стана ясно...и как това може да е полезно на някой пък въобще не разбирам

Брат ми....помисли 5 минути преди да напишеш поредна глупост
Абсолютно всеки може да направи купол----стига да вземе плажна надуваема топка и да я поразгледа по-внимателно...дори ако трябва да я разреже
Всъщонст когато за пръв път направихме купол-радиус около 2 метра и височина метър и нещо------стана за неколко часа и излезе смешни пари-към 200 за труд му взехме--сами се учудихме колко е лесно
Пуснал съм начина в темата--пояснения в рисунки и чертежи
The_FAN - специалист
Брат ти не е прав ама и ти не си
Я да вземем за пример един картонаджия с звучното име Хасан или Юсуф
Болшинството са такива у нас.... бе той ако не види цифрата на рулетката
няма да знае колко е широк листа ти за купол ми говориш
Доста голяма част от картонаджиите са всяква сган дето са останали временно без работа като фаянс, шпакловки, замазки и други и хоп...
айде на картона - "Аз това го можем бе бате..." и ги наметат листата като
фризби по стената, таваните аха да паднат - страхотии съм виждал
Преградна стена от CD, предстенна обшивка от UD, обшивка висока 3 и дълга 9 метра която падна като цяла плоча....... не всеки може да направи и елементарна фигура....
Последния хит е на по-високо ниво:
Ново строителство - кофраж за плоча - картон 9.5 - заливат с бетон -
декофрират и те ти таван от картон... ЛУДНИЦА !
Зависи много...

Моля ако има представител тук на малцинствата да не приема думите ми като дискриминация... познавам много цигани и турци които са страхотни спецове в областта си но те и не се хващат с други неща и точно за това са такива.
radoraev - специалист
Е аз наистина малко образно го казах щото ме твари брат ми кат се обажда на 2 месеца служба

Тема "За напреднали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: