Мечтата на всяка домакиня
DTIvanov - специалист
grammy написа:
ми от линка на DTIvanov това намерих... :)
Точно каквото трябва си намерил :-D . Колегата разбира се е прав, че трабва да е заложено в проекта използването на такъв обков. Колкото до руския вариант, смятам, че може да се направи с мебелни колелца 30мм.
grammy - специалист
колела по магазините - всякакви, проблема е във водачите, и обкова не е руски, ами е западняшки и ще се пукна от яд , че не мога да си спомня къде съм го видял... :datz: :?
funlive - специалист
Може би тук си го виждал;
http://kronbg.com/

Тоя номер с чекмеджетата под шкафовете е много стар. Разликата е в различната реализация през годините на развитие на обковите. Използва се успешно и при гардероби.
Навремето се нуждаех от място за чертежите и рисунките си и махнах 10 сантиметровите цокли (не бленди. те са да оберат луфтовете между шкафовете и стената или тавана) на секциите в стаята си. Направих високи 7см чекмеджета с монтирани мебелни малки колелца. Цоклите станаха чела на въпросните чекмеджета.
rum_sz - специалист
funlive написа:
Може би тук си го виждал;
http://kronbg.com/

Тоя номер с чекмеджетата под шкафовете е много стар. Разликата е в различната реализация през годините на развитие на обковите. Използва се успешно и при гардероби.
Навремето се нуждаех от място за чертежите и рисунките си и махнах 10 сантиметровите цокли (не бленди. те са да оберат луфтовете между шкафовете и стената или тавана) на секциите в стаята си. Направих високи 7см чекмеджета с монтирани мебелни малки колелца. Цоклите станаха чела на въпросните чекмеджета.

Колко ли струват :?
funlive - специалист
rum_sz,
Струват около 40-45 лв. Фирми разни, цени различни.
Моето мнение е, че хората на които им трябват каквито и да са подобни джаджи за използвание на малкото площ която имат, просто нямат необходимите средства за да си ги купят.
В същото време, по-заможните си купуват достатъчно голям апартамент и не се нуждаят от тях.
Или с други думи - използвайте идеята и развихрайте въображението. Винаги се намира доста по-евтино решение.
rum_sz - специалист
Ще се побългарява :lol:
rum_sz - специалист
Една БЕРОЙСКА КУХНА изработена от мен и синковеца преди 2 дена тя е свързана с темата написано по горе.

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (58.14 KиБ) Видяна 4242 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (62.14 KиБ) Видяна 4242 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (63.76 KиБ) Видяна 4242 пъти

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (40.85 KиБ) Видяна 4242 пъти
estqwerty - специалист
за 11 мм гръб на мен ми пасна алуминиев профил за теракот, залипих го с прозрачен силикон и стана много добре, а и ефтино - за 2.5м пръчка ми взеха 7 лева.
за 4см плот ал. кант ми взеха по 4лв на метър.
а най се озорих да намеря V винкелче 15х15мм за двата вътрешни ъгли на гърба и единият външен - всичките ми познати мебелисти ми казаха че нямало такова нещо :) . още ме боли сърцето - 2м за 14 лева от практикер , но просто ми беше писнало да се моткам и исках да видя кухничката завършена.
estorm - специалист
....
а най се озорих да намеря V винкелче 15х15мм за двата вътрешни ъгли на гърба и единият външен - всичките ми познати мебелисти ми казаха че нямало такова нещо :) . още ме боли сърцето - 2м за 14 лева от практикер , но просто ми беше писнало да се моткам и исках да видя кухничката завършена.[/quote]

Има и oще как 10x10 15x15 20x20 в Балкан Юг са. За 15x15 цената на 3 метров е само 5лв 45ст.

Тема "алуминиев кант вратички и ъгли на гърба ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: