• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
ZEDYCUS написа:
itzo1952
Отказаха след гаранционен ремонт. Отказаха и да ми дадат някакъв документ, че ми отказват ремонт. Отказаха и да ми дадат дадат документ, че е бил при тях на сервиз. Въобще-чупката от тука, не те познаваме. А взех най-скъпото им Gysmi на 220 волта, уж да нямам проблеми.
. Ако ще е еднодневка, поне да е евтина. Да не ме боли като спатъхне! Затова ми прозвуча адски арогантно това на Йода : Купуваш боклучава техника и след това търчиш в Арго-маркет!
Колега, той го казва в друг смисъл. Явно и той е купил машина за която после не са му признали гаранцията.Скоро и аз имах проблеми с един евтин инвертор Кинзо, ремонтираха ми го в Пловдив в сервиз на Редко. Та майсторът ми каза, че лесно се ремонтира в сравнение с Джисмито понеже платките не са на СМД монтаж. Не че беше евтино , материали 30 лева , работа 80 лв. Поздрави.
Къде е този сервиз? Някакви координати ако може...
ZEDYCUS - майстор
В квартал Кичука, ул. Одеса №10. Наблизо има един магазина на Новомес(Ново село).
ZEDYCUS написа:
В квартал Кичука, ул. Одеса №10. Наблизо има един магазина на Новомес(Ново село).
OK
Мерси
Ronin - специалист
Колега моля да опишеш повредата .....ако е възможно......В смисъл виждал съм изпускан инверторен електрожен от около 30 метра....от правоъгълен беше станал многостен.....нямаше здрава платка по него и всичко беше изкорубено....Това естествено не подлежи на ремонт...
Моля г-н Драгозов да вземе отношение....Все пак и там има гледна точка.....

Колега marrrio Какво по точно имаш предвид нататък е ясно .....в смисъл при сегашната ми 250 А Струна лидер като залепне телта за дюзата ролката просто превърта сигорен съм че ако го оставя така 5 мин. нищо няма да му стане......какво става с Кемпито ...не разбрах...
Ronin написа:
Колега моля да опишеш повредата .....ако е възможно......В смисъл виждал съм изпускан инверторен електрожен от около 30 метра....от правоъгълен беше станал многостен.....нямаше здрава платка по него и всичко беше изкорубено....Това естествено не подлежи на ремонт...
Моля г-н Драгозов да вземе отношение....Все пак и там има гледна точка.....
Сутринта, на средата на първия електрод дъгата изгасна. Дисплея си свети, вентилаторите работят. Доста време чуках електрода, докато разбера, че не пуска ток към ръкохватката. В началото помислих, че е някакъв бушон, отворих го, но бушон не видях и реших да го занеса на специалистите... От сервиза нямам никакъв протокол за повредата, да кажат платка ли е, какво е. Само казаха, че е изгорял и ремонта ще струва колкото да си взема нов.
Така че,със сигурност още е правоъгълен. А и зор не е видял. Аз не съм професионалист, взех го за собствени нужди, за 1 година я е изгорил 5 кутии електроди, я не...
danail_3 - напреднал
И сега всички очакваме :
Ronin написа:
Моля г-н Драгозов да вземе отношение.....
Не разбрах какво общо има г-н Драголов.
На мене Йода ми вдигна кръвното с неговото:
Който иска да си купи Боклучави машини и да не му признават гаранцията след това да тича в "Арго-маркет"
ralev - специалист
ZEDYCUS написа:
Колега, той го казва в друг смисъл. Явно и той е купил машина за която после не са му признали гаранцията.
Точно така се получи! Купих си от тях перфоратор хитачи уж японски професионален. Умря като Агояма след 1 месец ( дюбелиране на топлоизолации) влезна един път в сервиза им и ми го върнаха пак неработещ при 2рото влизане в сервиза ми поискаха 250лв. за ремонт на машина която струва 320лв. като нова.
ralev написа:

Точно така се получи! Купих си от тях перфоратор хитачи уж японски професионален. Умря като Агояма след 1 месец ( дюбелиране на топлоизолации) влезна един път в сервиза им и ми го върнаха пак неработещ при 2рото влизане в сервиза ми поискаха 250лв. за ремонт на машина която струва 320лв. като нова.
Искрено се извинявам! Наистина не съм разбрал...
Липсва запетая или тире, за да се отдели "да тича в "Арго-маркет"" Ето така:
Който иска да си купи Боклучави машини и да не му признават гаранцията след това, да тича в "Арго-маркет"!
Съболезнования!
А и не мисля, че машините им са боклучави. Баба ми ми казваше: "Не бива заради Илия да мразиш и Свети Илия!" Проблемът не е в машините, а в "Арго-маркет". За Gysmy-то продължавам да чопля. В Европа е с 24 месеца гаранция и то истинска гаранция. За инверторите не знам, но имам виждане за друга техника. Там процента дефекти на маркова и немаркова техника е еднакъв. Но марковата техника е по-скъпа точно заради гаранцията. Явно "Арго-маркет" не са истински представители, а само прекупвачи. В твоя случай 250 лева е цената на нова машина без ДДС и без част от печалбата. Все едно те карат да си купиш нов перфоратор а стария ти го вземат за части. Най-вероятно са купили преди време перфоратор, докато е събирал прах по витрините им му е изтекла гаранцията и ти го продават на практика без гаранция от производителя.И мене се опитаха да ме вкарат в тази схема.
Ronin - специалист
Къде е колегата Драгозов......да обясни положението....Липсата на извън гаранционен сервиз.....и цени за ремонт като за ново .....съвсем не устройва никого.....така си мисля...а и инструментите не струват колкото кило сирене....!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: