ZEDYCUS написа:Къде е този сервиз? Някакви координати ако може...itzo1952Колега, той го казва в друг смисъл. Явно и той е купил машина за която после не са му признали гаранцията.Скоро и аз имах проблеми с един евтин инвертор Кинзо, ремонтираха ми го в Пловдив в сервиз на Редко. Та майсторът ми каза, че лесно се ремонтира в сравнение с Джисмито понеже платките не са на СМД монтаж. Не че беше евтино , материали 30 лева , работа 80 лв. Поздрави.
Отказаха след гаранционен ремонт. Отказаха и да ми дадат някакъв документ, че ми отказват ремонт. Отказаха и да ми дадат дадат документ, че е бил при тях на сервиз. Въобще-чупката от тука, не те познаваме. А взех най-скъпото им Gysmi на 220 волта, уж да нямам проблеми.
. Ако ще е еднодневка, поне да е евтина. Да не ме боли като спатъхне! Затова ми прозвуча адски арогантно това на Йода : Купуваш боклучава техника и след това търчиш в Арго-маркет!
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
585 мнения в "Инверторни електрожени"
ZEDYCUS
- майстор
ZEDYCUS написа:В квартал Кичука, ул. Одеса №10. Наблизо има един магазина на Новомес(Ново село).OK
Мерси
Ronin
- специалист
Колега моля да опишеш повредата .....ако е възможно......В смисъл виждал съм изпускан инверторен електрожен от около 30 метра....от правоъгълен беше станал многостен.....нямаше здрава платка по него и всичко беше изкорубено....Това естествено не подлежи на ремонт...
Моля г-н Драгозов да вземе отношение....Все пак и там има гледна точка.....
Колега marrrio Какво по точно имаш предвид нататък е ясно .....в смисъл при сегашната ми 250 А Струна лидер като залепне телта за дюзата ролката просто превърта сигорен съм че ако го оставя така 5 мин. нищо няма да му стане......какво става с Кемпито ...не разбрах...
Колега marrrio Какво по точно имаш предвид нататък е ясно .....в смисъл при сегашната ми 250 А Струна лидер като залепне телта за дюзата ролката просто превърта сигорен съм че ако го оставя така 5 мин. нищо няма да му стане......какво става с Кемпито ...не разбрах...
Ronin написа:Колега моля да опишеш повредата .....ако е възможно......В смисъл виждал съм изпускан инверторен електрожен от около 30 метра....от правоъгълен беше станал многостен.....нямаше здрава платка по него и всичко беше изкорубено....Това естествено не подлежи на ремонт...Сутринта, на средата на първия електрод дъгата изгасна. Дисплея си свети, вентилаторите работят. Доста време чуках електрода, докато разбера, че не пуска ток към ръкохватката. В началото помислих, че е някакъв бушон, отворих го, но бушон не видях и реших да го занеса на специалистите... От сервиза нямам никакъв протокол за повредата, да кажат платка ли е, какво е. Само казаха, че е изгорял и ремонта ще струва колкото да си взема нов.
Така че,със сигурност още е правоъгълен. А и зор не е видял. Аз не съм професионалист, взех го за собствени нужди, за 1 година я е изгорил 5 кутии електроди, я не...
Не разбрах какво общо има г-н Драголов.
На мене Йода ми вдигна кръвното с неговото:
Който иска да си купи Боклучави машини и да не му признават гаранцията след това да тича в "Арго-маркет"
На мене Йода ми вдигна кръвното с неговото:
Който иска да си купи Боклучави машини и да не му признават гаранцията след това да тича в "Арго-маркет"
ralev
- специалист
ZEDYCUS написа: Колега, той го казва в друг смисъл. Явно и той е купил машина за която после не са му признали гаранцията.Точно така се получи! Купих си от тях перфоратор хитачи уж японски професионален. Умря като Агояма след 1 месец ( дюбелиране на топлоизолации) влезна един път в сервиза им и ми го върнаха пак неработещ при 2рото влизане в сервиза ми поискаха 250лв. за ремонт на машина която струва 320лв. като нова.
ralev написа:Искрено се извинявам! Наистина не съм разбрал...
Точно така се получи! Купих си от тях перфоратор хитачи уж японски професионален. Умря като Агояма след 1 месец ( дюбелиране на топлоизолации) влезна един път в сервиза им и ми го върнаха пак неработещ при 2рото влизане в сервиза ми поискаха 250лв. за ремонт на машина която струва 320лв. като нова.
Липсва запетая или тире, за да се отдели "да тича в "Арго-маркет"" Ето така:
Който иска да си купи Боклучави машини и да не му признават гаранцията след това, да тича в "Арго-маркет"!
Съболезнования!
А и не мисля, че машините им са боклучави. Баба ми ми казваше: "Не бива заради Илия да мразиш и Свети Илия!" Проблемът не е в машините, а в "Арго-маркет". За Gysmy-то продължавам да чопля. В Европа е с 24 месеца гаранция и то истинска гаранция. За инверторите не знам, но имам виждане за друга техника. Там процента дефекти на маркова и немаркова техника е еднакъв. Но марковата техника е по-скъпа точно заради гаранцията. Явно "Арго-маркет" не са истински представители, а само прекупвачи. В твоя случай 250 лева е цената на нова машина без ДДС и без част от печалбата. Все едно те карат да си купиш нов перфоратор а стария ти го вземат за части. Най-вероятно са купили преди време перфоратор, докато е събирал прах по витрините им му е изтекла гаранцията и ти го продават на практика без гаранция от производителя.И мене се опитаха да ме вкарат в тази схема.
Ronin
- специалист
Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература