• 1
  • 2
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
Тани - модератор
Justy - майстор
Гледай филма като следиш времето. До 29-тата секунда прави 3 крачки. Движенията му са естествени и внимателни. Стъпва внимателно с хоризонтално стъпало. Така стъпваме върху лед или мокра повърхност. А около него няма хора??? Това прилича на прозрачно тяло във водата - номер многократно прилаган в киното и цирка. След това / снимките отгоре - от неговата камера / движенията стават неестествени. Появяват се и хора близо до него / даже му пресичат пътя :wink: /. За мен след 29-тата секунда си е компютърна анимация - той вече е взет като обект и се анимира.
Тани - модератор
Гледал съм фокуси на Дйвид Копърфийлд наживо и мога да заява , че не беше анимация! И този неща ни мами , но ...
Justy - майстор
Онова е друго - много физика и познаване на човешките реакции са в основата на неговите и тези на Хари Худини спектакли. Тук, поне на мен така ми се струва, след 29-тата секунда движенията стават неестествени. Към това се прибавя и внушението чрез приближаване на другите към него и пресичане на пътя му. А при излизането пак няма никой наблизо ???
Justy - майстор
Кога пусна червената боя в талаша копелето, кога се прехвърли в камиона :?
По ми хареса минаването през корема :lol:
Тани - модератор
Днес за първи път чух това име и се поразтърсих. В дата бг има доста клипчета!
Justy - майстор
Ето тук http://www.vesoshow.com/art2.htmlза великите илюзионисти.
За всички фенове на илюзията.Това е най-добрият сайт за това велико изкуство ,а ето го и него www.bgmagic.blogspot.com
  • 1
  • 2

Тема "Ходене по вода?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: