Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
vanpilot написа:
Радар-детекторите НЕ са забранени от закона.
...
Друг въпрос е като ви спрат за проверка и се установи наличие на такава техника в автомобила ви.Там зависи от субективният фактор.
Ако имаш предвид радар-детекторите, то за тях могат само да ти пръднат ... сещаш се на кое :)
gattaka - специалист
Здравейте колеги шофьори,
зачетах се в темата и искам да си напиша мнението!
Според мен радар-детектора е полезна машинка,но аз бих я ползвал да ме предпазва когато съ превишил скоростта с 20-30 км!
Абсолютно съм на мнение,че хора,които се дърпат в населено място по булевардите и летят с по 120-150 км/ч са за съд!
Бих го ползвал съща и да ме предпази от някои глупави ограничения,които са супер безмислени!Последния ми акт е от точно такова малоумно ограничение!На изхода на Пловдив към асеновград-
индустриална зона,надлез с 3 ленти и точно на върха на надлеза един хубач знак-ограничение 40,ч под него триъгълния с циците(неравности на пътя)!Спряха ме с с 80 и бяха от онези с камерите!Въпрек и всичко ченгето излезе пич и ми писа в населено място,така стана все едно съм превишил с 30 км и не ми взеха книжката!А между другото се движехме в трите ленти едновременно с едни бус и една кола,но мен ме снимаха,явно защото бях в лявата лента!
И само сле около 1 километър е поредния абсурд:
преди табелата на пловдив,на излизане има ограничение 60 :lol:
Така,че карайте умната,внимателно и не злоупотребявайте с това,че ви пази някаква машинка защото акта се плаща,но живота не може да се купи!
Travel_Mate - специалист
Колегата, виждам че ти оспамиха темата, ама ако още не си взел гледай да е кобра над модела 95хх или whistler над модел 300. Около 200лв са най-евтините и си засичат доволно добре всички камери и стационарни и мобилни в коли. А за "застрелването" достатъчно е някой пред теб дори и на километър да го стрелнат и този импулс вече е изпищял при теб да внимаваш. За моя дадох 240лв преди почти две години и от тогава глоба несъм виждал, а въртя много километри извън града.

Тема "Антирадар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: