Напишете въпрос свързан със санирането.
embata - напреднал
Здравейте,

направих пристройка към къщата за баня,
и сега съм на етап мазилка, за да стане по-лесно купих стереопор и мрежа, но по принцип къщата към която е пристройката е с пръскана мазилка, се чудя дали в/у стереопора мога директно да правя пръскана мазилка или преди това трябва да слагам мрежата, да измазвам с някаква мазилка(не са ми познати) и после чак да пръскам??? Моля за съвет как да го направя най рационално?
Мерси...........
toni_g79 - специалист
embata написа:
Здравейте,

направих пристройка към къщата за баня,
и сега съм на етап мазилка, за да стане по-лесно купих стереопор и мрежа, но по принцип къщата към която е пристройката е с пръскана мазилка, се чудя дали в/у стереопора мога директно да правя пръскана мазилка или преди това трябва да слагам мрежата, да измазвам с някаква мазилка(не са ми познати) и после чак да пръскам??? Моля за съвет как да го направя най рационално?
Мерси...........
стереопор>мрежа>шпакловака>пръскана мазилка :wink:
diduli - специалист
Това упражнение го правих миналото лято. Лепиш , дюбели ,мрежа,шпакловка ( с терафлекс ) И пръскаш. :-D
bulchat - напреднал
Ако искаш пролетта да завариш мазилката на стената, ще се наложи да го направиш както си трябва. Шпакловката даже не е нужно да е равна и без мустаци, защото пръсканата мазилка ще прикрие всички неравности! ;)

1. лепиш стиропора
2. дюбелираш на следващия ден
3. шпакловаш(шпакловка с фибри) заедно с мрежата
4. пръскаш мазилката
5. връщаш се тук и черпиш :-D
valat111 - специалист
http://www.bgremonti.com/forum/viewtopi ... 0d97600daa Тук има подробна информация.
ЧефоС - специалист
diduli написа:
...шпакловка ( с терафлекс ) . :-D
НЕ с Терафлекс, а с ТЕРМОФЛЕКС. Има разлика в устойчивостта на атмосферни условия.

Тема "Пръскана мазилка в/у стереопор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: